ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,233
Ah içine koyacak bi rog 5080 laptopumuz olsa
bende bundan aldım gayet kullanışlıÇok basit yapıları var bu tarz çantaların poşet gibiler. Şirketin laptop ile verdiği samsonite ten sonra çantalara karşı bakışım değişti. Çok pahalılar fakat kullanışlılar. Kendi şahsıma aldığım laptopa Mark Ryden markalı bir çanta aldım bu fiyat bareminde. Bayağı kaliteli çıktı.
![]()
Mark Ryden Profession Laptop 15.6 Inch Sırt Çantası Usb Şarj Kitli Çanta Mr9008_00 - Fiyatı, Yorumları
Profession Laptop 15.6 Inch Sırt Çantası Usb Şarj Kitli Çanta Mr9008_00 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Çok basit yapıları var bu tarz çantaların poşet gibiler. Şirketin laptop ile verdiği samsonite ten sonra çantalara karşı bakışım değişti. Çok pahalılar fakat kullanışlılar. Kendi şahsıma aldığım laptopa Mark Ryden markalı bir çanta aldım bu fiyat bareminde. Bayağı kaliteli çıktı.
![]()
Mark Ryden Profession Laptop 15.6 Inch Sırt Çantası Usb Şarj Kitli Çanta Mr9008_00 - Fiyatı, Yorumları
Profession Laptop 15.6 Inch Sırt Çantası Usb Şarj Kitli Çanta Mr9008_00 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam bunlar kullanışlılık bakımından harika ancak dısardan asosyal final boss gibi gozukuyor. (Benim şahsi düşüncemdir kullananlara karsı bir yargım yoktur.)![]()
Thunderobot White Incandescent Plus Sırt Çantası
PEVA Astar: İçeceğinizin sıcaklığını korumak için su geçirmez ve ısı yalıtımlı PEVA iç kısımwww.gaming.gen.tr
Benim gözümde bunda. Bunu almayı düşünüyorum.
bunu büyük şehirlerde kullanirken dızlartsın açık hedef direk![]()
Thunderobot White Incandescent Plus Sırt Çantası
PEVA Astar: İçeceğinizin sıcaklığını korumak için su geçirmez ve ısı yalıtımlı PEVA iç kısımwww.gaming.gen.tr
Benim gözümde bunda. Bunu almayı düşünüyorum.
İnsanların ne düşündüğünü 2024’den sonra umursamayı bıraktım.Hocam bunlar kullanışlılık bakımından harika ancak dısardan asosyal final boss gibi gozukuyor. (Benim şahsi düşüncemdir kullananlara karsı bir yargım yoktur.)