❌İndirim Bitti! Asus Rog Ranger 17" Sırt Çantası 1.299 TL

Reaksiyon skoru
2,233
Çok basit yapıları var bu tarz çantaların poşet gibiler. Şirketin laptop ile verdiği samsonite ten sonra çantalara karşı bakışım değişti. Çok pahalılar fakat kullanışlılar. Kendi şahsıma aldığım laptopa Mark Ryden markalı bir çanta aldım bu fiyat bareminde. Bayağı kaliteli çıktı.

Çok basit yapıları var bu tarz çantaların poşet gibiler. Şirketin laptop ile verdiği samsonite ten sonra çantalara karşı bakışım değişti. Çok pahalılar fakat kullanışlılar. Kendi şahsıma aldığım laptopa Mark Ryden markalı bir çanta aldım bu fiyat bareminde. Bayağı kaliteli çıktı.

bende bundan aldım gayet kullanışlı

bunlar sanki sadece laptop sigacakmis gibi duruyolar bilmem oylemi

Benim gözümde bunda. Bunu almayı düşünüyorum.

Malzemesi sert olsa el konsolu için alırdım ama şu haliyle sırt çantamdan farkı yok.

Hocam bunlar kullanışlılık bakımından harika ancak dısardan asosyal final boss gibi gozukuyor. (Benim şahsi düşüncemdir kullananlara karsı bir yargım yoktur.)
İnsanların ne düşündüğünü 2024’den sonra umursamayı bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri