alperenshn
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam kurdum ama yine olmadı yaHelal olsun insanlara yardımcı olabilmek için burdayız![]()
Teşekkür ederim hocam kurdum ama yine olmadı yaHelal olsun insanlara yardımcı olabilmek için burdayız![]()
Temiz kurulum yaptım ama gene aynıHelal olsun insanlara yardımcı olabilmek için burdayız![]()
Hmm valorantı tekrar kurmayı dener misin belki dosyalarla alakalıdırTemiz kurulum yaptım ama gene aynı
DDu benimde aklıma geldide sıkıntı yaşayabilir diye bir şey demek istemedimKart driver güncellemesi varsa, yoksa ddu ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin. Düzelsin düzelmesin aşağıdaki bağlantıdan programı indirip kurun.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
Denim bidahaHmm valorantı tekrar kurmayı dener misin belki dosyalarla alakalıdır
Denim knkKart driver güncellemesi varsa, yoksa ddu ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin. Düzelsin düzelmesin aşağıdaki bağlantıdan programı indirip kurun.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
Adımları takip ederek eksik ya da bozulmuş kütüphaneleri yükleyin.
Hiçbir şey olmaz. Zararı olabilecek bi yazılım değil. Aksine fazlasıyla yararı vardır kendisinin. Kıyıda köşede kalmış gereksiz ve sorun çıkaracak kalıntıları temizler. Temiz kurulum**dan kastımız da bu.DDu benimde aklıma geldide sıkıntı yaşayabilir diye bir şey demek istemedim
Hmm aklım karıştı şuanDDu benimde aklıma geldide sıkıntı yaşayabilir diye bir şey demek istemedim
Denim hemenHiçbir şey olmaz. Zararı olabilecek bi yazılım değil. Aksine fazlasıyla yararı vardır kendisinin. Kıyıda köşede kalmış gereksiz ve sorun çıkaracak kalıntıları temizler. Temiz kurulum**dan kastımız da bu.
kurdum şimdi ne olacakHiçbir şey olmaz. Zararı olabilecek bi yazılım değil. Aksine fazlasıyla yararı vardır kendisinin. Kıyıda köşede kalmış gereksiz ve sorun çıkaracak kalıntıları temizler. Temiz kurulum**dan kastımız da bu.
Ne olduğunu biliyorum arkadaş belki beceremezse yanlış bişey yapabilir diye dedimHiçbir şey olmaz. Zararı olabilecek bi yazılım değil. Aksine fazlasıyla yararı vardır kendisinin. Kıyıda köşede kalmış gereksiz ve sorun çıkaracak kalıntıları temizler. Temiz kurulum**dan kastımız da bu.
Ekran kartı driverını ddu üzerinden kaldırın.kurdum şimdi ne ololacak
Knk DC varmı sende yayın açsam sanaEkran kartı driverını ddu üzerinden kaldırın.
Ardından kartın resmi sitesinden güncel driver ı tekrar kurun. Ekranda gidip gelmeler olacaktır dikkat etmeyin, normal bi' durum.