Amozon Yetersiz Ürün Açıklaması

Reaksiyon skoru
5
1782425684509.webp

amozondan aldığım laptop da 45 watt olduğunu gördüm ekran kartı ile ilgili kaç watt yazıldığı da belirtilmemiş
hukuksal açıdan bir şey yapılabilir mi?

Hukuksal Olarak Uğraşmaya Değmez Hocam Bir Şekilde Adamları Haklı Çıkarırlar Sonuç Olarak .

45W olduğuna emin misin? HP Victus'un 4050 modelleri çoğunlukla 75 ya da 120W oluyor.

Ek olarak, dediğini yaparsan boşa uğraşmış olursun.

1782427522484.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 w yazıyor

adamlar model kodunu yazmış, daha ne yapsınlar? bilinçsiz şekilde alan sensin hiçbir hakkın yok ayrıca bu paraya da ancak bunu bulurdun
hocam niye terlediniz ki ben direkt ekran kartına baktım watt değerlerini bilmiyodum

Boş ver burada yazanı, sanırım bu değere dinamik boost dahil değil. RivaTuner aç ve ekran kartını yoracak bir oyuna gir. O zaman kaç watta çıkıyor? Yine mi 45-50W?

adamlar model kodunu yazmış, daha ne yapsınlar?
Evet, cihazın model numarasına göre araştırma yapılınca yeteri kadar bilgi çıkıyor karşıya. Resmi bir veriye henüz denk gelmedim fakat satış yapılan platformlarda satıcılar dinamik boost ile 75W olduğunu belirtmiş.

Hukuksal olarak bir sey oldugunu sanmiyorum, ürün kodu yaziyor 4050 var mı var yani gidip de 100 w yazsalar farkli ciksa sorun olurdu.

Alıntıyı görüntüle

amozondan aldığım laptop da 45 watt olduğunu gördüm ekran kartı ile ilgili kaç watt yazıldığı da belirtilmemiş
hukuksal açıdan bir şey yapılabilir mi?
Yaklaşık 1 yıl önce almışsın yeni mi farkettin? Adamlar koşulsuz şartsız 30 gün iade hakkı veriyor sana eğer performansı iyi değilse iade edebilirdin.

Alıntıyı görüntüle

50 w yazıyor

hocam niye terlediniz ki ben direkt ekran kartına baktım watt değerlerini bilmiyodum
Ekran kartın 45W değil 75W ve 4050 bu yani 140W olsa da atomu parçalamayacak çok da abartmaya gerek yok.

Bir de hiçbir yerin ekran kartının Watt değerini belirtme gibi bir zorunluluğu yok laptop alıyorken iyisini almak istersen araştırırsın bu detayları. Adamlar model koduna kadar yazmış yani.

Geri