🔥İndirim Gta 6 Standart 3495₺/ Ultimate 4485₺!

Cidden neden hala pcle aynı zamanda çıkartmıyorlar anlamıyorum. Ps6 ile çıkartsalar anlıcamda ps5 çok yetersiz üç beş yıl önce çıkan oyunlara bile. İstesem ps5 alır oynarım ama çok saçma geliyor. Umarım çok açmazlar pc tarafının zamanını
Çok haklısın zaten PS Pro da oynayacağım 2 tane(Spiderman 2, GOW Ragnarok) aaa oyun kaldı bitireyim direk satacağım.

Çok haklısın zaten PS Pro da oynayacağım 2 tane(Spiderman 2, GOW Ragnarok) aaa oyun kaldı bitireyim direk satacağım.
Valla hocam pc de aldım ikisinide müqo. İstediğim gibi gow ragnarokta 30 saat oldu daha ddrvam ediyorum en yüksek grafiklerde film gibi. 120fps kitledim yetiyor. daha nolsun. 750 tlyr aldım gowu epicten bife ps te daha da pahalı...

1782449067577.webp

Uyanmış satıcılar :kekw: alt fiyat olan kod kalmamış satılan

Bi insan neden parasını ta şimdiden buraya bağlar ki. Gidin o paraya fon, altın, hisse misse bir şey alın. 18 Kasım’da ön sipariş verirsiniz. Şimdi alınca erken oynamayacaksınız ki.

Bi insan neden parasını ta şimdiden buraya bağlar ki. Gidin o paraya fon, altın, hisse misse bir şey alın. 18 Kasım’da ön sipariş verirsiniz. Şimdi alınca erken oynamayacaksınız ki.
Tümüyle buraya bağlayan için evet haklısınız da, kimin parasıyla ne yapacağına da karışmamak lazım.

He bir de altın ne düştü ya 🫠 eridi para ama çok yüksekten almamıştım iyi ki

Geri