🔥İndirim Nextstar 65ıdwp14 Tv Visa Kart + Kupon 44.999tl

iffalcon 65u95a almak daha mantıklı değil mi ? 53000 geri arada 9000 fark var ama değmez mi ?

iffalcon 65u95a almak daha mantıklı değil mi ? 53000 geri arada 9000 fark var ama değmez mi ?
ben 53500 e aldım 3-4 gündür kullanıyoruz. Bayağı memnunum. Aldıktan sonra fiyat 500 lira düştü diye içim içimi yiyor. Girip buralarda volta atıyorum :)

Ben açıkçası değeceğini düşünmüyorum. İkisi de tcl panel çok farkları yok sadece işlemci ve yazılım yönünde iyidir oda next hafiza 64 GB olduğu için farkı kapatacağını düşünüyorum. 9 bin fark edeceğini sanmıyorum.

2000₺ visa sadece tek çekimde mi geliyor ? Benim ödeme ekranında tek çekime 1₺ ye hepsiburada premium eklerse 2000₺ düşüyor. 3 taksitte 2000₺ indirim uygulamıyor.

ben 53500 e aldım 3-4 gündür kullanıyoruz. Bayağı memnunum. Aldıktan sonra fiyat 500 lira düştü diye içim içimi yiyor. Girip buralarda volta atıyorum :)
Hayırlı olsun hocam. Benim de gözüm fiyatında az daha düşer mi acaba diye bekliyorum ama bi türlü kampanya yapmadılar bu tvye :D

2000₺ visa sadece tek çekimde mi geliyor ? Benim ödeme ekranında tek çekime 1₺ ye hepsiburada premium eklerse 2000₺ düşüyor. 3 taksitte 2000₺ indirim uygulamıyor.
Ben 4 taksit yaptım uyguladı. 4 gözükmüyor ama maximumda 4 seçeneği çıkıyor ödeme ekranında.

Bende 4 taksit yaptım 2000 TL indirim uygulandı 44.999 a aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 4 taksit yaptım uyguladı. 4 gözükmüyor ama maximumda 4 seçeneği çıkıyor ödeme ekranında.
Sizin televizyon kuruldu mu

Bende 4 taksit yaptım 2000 TL indirim uygulandı 44.999 a aldım

Sizin televizyon kuruldu mu
Evde olmadigim için teslimatı cumartesiye aldım. Teknik servisi şimdiden arasam mi onu düşünüyorum bende yarına randevu oluşturmak mantıklı olur mu acaba.

Şimdi sipariş geçtim bu dan önceki tv 13 yıllık 40 inç samsungdu inşallah bu da onun kadar dayanır 12 cof olması biraz cezbetti ama wifi problemini soracağım servise kuruluma gelince

Tv nin internete bağlanma sorunu, ara sıra harici receiverı hdmi den görmeme sorunları var. Bu basit sorunları düzeltmek için bile 8 aydır yazılım yok. Yani kutudan ne çıkarsa bahtınıza :)

Tv nin internete bağlanma sorunu, ara sıra harici receiverı hdmi den görmeme sorunları var. Bu basit sorunları düzeltmek için bile 8 aydır yazılım yok. Yani kutudan ne çıkarsa bahtınıza :)
Hocam ona da bi tv box alırız en kötü artık yapacak bir şey yok😑

Şimdi sipariş geçtim bu dan önceki tv 13 yıllık 40 inç samsungdu inşallah bu da onun kadar dayanır 12 cof olması biraz cezbetti ama wifi problemini soracağım servise kuruluma gelince
Wifi sorununa çözüm varmış sanırım denemedim ama uyku modu ayarı varmış.

Valla hocam o ilk 60 hz modelde öyleymiş ama umudum var belki yeni modelde çözülmüştür.

Hocam ona da bi tv box alırız en kötü artık yapacak bir şey yok😑
Hocam şuan mi stick mevcut onda da aynı şekilde wifi kopuyor bence cihazdan çok android yazılımla alakalı bir problem.

Geri