❌İndirim Bitti! Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Karta çirkin diyenleri eşrefle kiniyorum :))
bu arada 370wattda takılmasına ragmen soğutmada cok basarili. Alanlara hayırlı olsun.
Dehşet yakışıklı kart imreniyorum bakarken keşke 9 taksit alabileceğim sitede olsaydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ramleri yeni gördüm kaç manat onlar 😭

Araba yada ev almıyorsun sonuçta, 20-30K lık ürünü peşin alacak maddi durumun yoksa aslında o ürüne sahip olacak seviyede değilsin demektir. Taksit, çek, senet vs. zorlayarak almanın da bir anlamı yok, kenarda paran olur yine gider taksitle vs almayı tercih edersin eyvallah ama cebinde paran yok 30K lık kartı taksit kovalıyorsun aşırı komik bir durum.

Asgari ücretle çalışıp 200K ya 36 taksit iphone alanlarla birebir kafa.

Ha bu arada yazdıklarımı ''akıl verme'' olarak algılaman da baya komik. Herkes senin gibi taksit kovalamıyor, cebinde parası olup 2.ele güvenmediği için sıfır almak isteyenlerde var onlar için yazdım. Senin akla ihtiyacın olmadığı için görmezden gelerek bildiğin şekilde kart alabilirsin.
seni mi karar verdin kimin neye sahip olup neye sahip olamayacağını

Diablo 4, pubg, arada da hikayeli cyberpunk rdr2 falan oynuyorum. Pubg hariç hepsini 4k oynuyorum. Herhangi bir problem yok. Başlarda vardi. Sonra ekran kartım servise gitti. Kart arızalıymiş. Pci x8 çalıyordu. Yenisi ile değiştirildi. Su an cok sukur hiçbir sorun yok.

Diablo 4, pubg, arada da hikayeli cyberpunk rdr2 falan oynuyorum. Pubg hariç hepsini 4k oynuyorum. Herhangi bir problem yok. Başlarda vardi. Sonra ekran kartım servise gitti. Kart arızalıymiş. Pci x8 çalıyordu. Yenisi ile değiştirildi. Su an cok sukur hiçbir sorun yok.
Anladım güzel günlerde kullanın

Garanti dışı kaldığında fanları bozulursa temini zor olabilir gibi geldi.

Geri