Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
782
Türkiye Amerika maçı hakkında ne düşünüyorsunuz Avustralyadan 2 tane yiyip Paraguaydanda 1 tane yiyip ilk 2 maçta 1 tane bile gol atmayıp daha sonra Amerika'ya 3 tane atması hakkında

tamamen hayal kırıklıgı . oncekı 2 mactan bır beraberlık cıkarsa gruptan cıkıyordu . bizim cocuklar baska cocuklar oldu bu turnuvada . yonetım ıstıfa...

tamamen hayal kırıklıgı . oncekı 2 mactan bır beraberlık cıkarsa gruptan cıkıyordu . bizim cocuklar baska cocuklar oldu bu turnuvada . yonetım ıstıfa...
Benim garipsediğim kısım şu Paraguaya bir tane bile atamayıp üstüne ilk dakikadan gol yiyip Amerikaya 3 tane atması

Benim garipsediğim kısım şu Paraguaya bir tane bile atamayıp üstüne ilk dakikadan gol yiyip Amerikaya 3 tane atması
dikkat ettıysen topu bıze bıraktıkları maclarda tutuk kaldı takım. amerıka acık oynadı topa sahıp olmak ıstedı. olan oldu yapacak bısey yok . sımdı tatıle gıderler bısey olmamıs gıbı

dikkat ettıysen topu bıze bıraktıkları maclarda tutuk kaldı takım. amerıka acık oynadı topa sahıp olmak ıstedı. olan oldu yapacak bısey yok . sımdı tatıle gıderler bısey olmamıs gıbı
Ben sabahleyin ümitle kalktım ilk 2 maç vasat olunca 3. Maçta 5 te olunca kalkmadim

Rakip takımın 10 kişi kalması her zaman bir avantaj değil. Sistemin ve oyun planın ne olursa olsun 9 kişi defans yapan bir takıma karşı oynamaya başlıyorsun.

Avustralya yada Paraguay a beraber e kalsa yada yense üst turdaydık
Rakip takımın 10 kişi kalması her zaman bir avantaj değil. Sistemin ve oyun planın ne olursa olsun 9 kişi defans yapan bir takıma karşı oynamaya başlıyorsun.

evet o yüzden ''10 kişi kalmış takıma'' tarzı sözler aslında çok doğru değil ama bu kadro kalitesiyle bu grupta bu sonuç hiç aklanamaz.

Gelsin şimdi seçim yapsınlar, koysunlar sandığı, boylarının ölçüsünü alsınlar. Niye yapmıyorlar şimdi?
@avustralya @paraguay

Reis Trump ile görüştü ve bizim çocuklar Havalimanı'nda dayak yemekten kurtuldu.
Reis'e teşekkür etsinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,995
Üyeler
198,225
Son üye
ka1zen
Geri