🔥İndirim Gıgabyte Mo27q2a 27" 2k 280hz Qd-OLED Gaming Monitör 22999tl 9 Taksit

qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

ayrıca square stripe piksel diziliminden dolayı 27 qhd de metinler bozuk.

Buradan bende yükledim zaten :D Driveri kurduktan sonra cihaz algılanmadı hatası alıyorum.Sizinkinde sorun olmadan direkt uygulama kurar gibi kurdunuz galiba
1782548511557.webp

1782548521882.webp

1782548530990.webp

Driveri nasıl kurdunuz?Ben MO27U2 satın aldım geçen günlerde monitorun driveriji yükledim bağlı cihaz yok diyordu.Panelinde dr leke olduğu icin iade ettim
Monitorun icinden cikan usb-b to usb-a usb kablosunu bağladın mi

qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

ayrıca square stripe piksel diziliminden dolayı 27 qhd de metinler bozuk.
Çizilmeye katılıyorum. XG27AQDNG aldım bi kaç hafta önce. Kendi içinden çıkan bezle temizleyim dedim. Bazı lekeler bastırarak geçiyordu sadece bastırdım temizledim sonrasında ışıkta bir baktım komple çizilmiş kafayı yiyecektim. Allahtan sadece ışıkta gözüküyor onun dışında belli olmuyor. Bilseydim böyle olduğunu oled falan almazdım hepsi böyleymiş galiba.

Çizilmeye katılıyorum. XG27AQDNG aldım bi kaç hafta önce. Kendi içinden çıkan bezle temizleyim dedim. Bazı lekeler bastırarak geçiyordu sadece bastırdım temizledim sonrasında ışıkta bir baktım komple çizilmiş kafayı yiyecektim. Allahtan sadece ışıkta gözüküyor onun dışında belli olmuyor. Bilseydim böyle olduğunu oled falan almazdım hepsi böyleymiş galiba.
Hocam o kadar fena mı çiziliyor? İyi ki gördüm yorumunuzu ben ışıkta göründüğümü bilsem bile kafaya takmaktan uyuyamazdım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,091
Üyeler
199,089
Son üye
OrçunK

Geri