Çözüldü✓ Corsaır Nautilus 360 Rs Alınır mı?

Ellegans

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6000
CORSAIR Nautilus 360 RS işlemci sıvı soğutucu alacağım amazonda az da olsa indirime girmiş gördüğüm kadarıyla hiç indirime girmeyen bir sıvı soğutucu zaten sizce 5.594 fiyatına alınır mı?

Birde bu soğutucuyu kullananlar nasıl bir performans alıyorlar ses çıkartıyor mu bunu söylerlerse sevinirim.

İşlemcim: ryzen 7 7800x3d

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
takipteyim

Bunun ekranlısı 6K falan değil miydi geçenlerde?

CORSAIR Nautilus 360 RS işlemci sıvı soğutucu alacağım amazonda az da olsa indirime girmiş gördüğüm kadarıyla hiç indirime girmeyen bir sıvı soğutucu zaten sizce 5.594 fiyatına alınır mı?

Birde bu soğutucuyu kullananlar nasıl bir performans alıyorlar ses çıkartıyor mu bunu söylerlerse sevinirim.

Alınır hocam ben kullanıyorum , işlemcim de 7800x3d gayet güzel soğutuyor ama ben fanlarını sevmedim elimde noctua fanlar vardı onlar ile değiştirdim onun harici güzel sıvı soğutma

Alınır, aktif kullanıyorum memnunum.

peki kurulumu nasıl kolay mı veya kablolaması nasıl kabloları gizlemesi kolay mı?

Geri