AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Şurada anlattığım şekilde dene
Peki olduda driver yine kendini sildi (amd driverı) Windows'ta otomatik driver kuramadığı için karanlık ekranda kalmaz mı pc? Yoksa görüntüyü açacak kadar açar mı görüntü.

Peki olduda driver yine kendini sildi (amd driverı) Windows'ta otomatik driver kuramadığı için karanlık ekranda kalmaz mı pc? Yoksa görüntüyü açacak kadar açar mı görüntü.
Rehberde anlattigim sekilde yaparsan hiçbir sekilde kendisi driver kurmaz.
Bunu soyle deneyebilirsin 10 dk ni alir. Update e dokunmadan ddu ile driveri sil ve yenisini yükle.
Sonra windows update güncellemeleri denetle yap.
Bak Amd display kuruyor mu. Sonra dedigim sekilde yap

sorun yaşayanlar 9070 alırsanız sorununuz çözülür

WİN 10 KULLANIYORUIM GALİBA bundan kaynaklı. çünkü amd kendi sitesinde win 10 whol sürüm yok win11 için var

WİN10 kullanan arkadaşlar yeni sürümü kurunca kart siliniyor. Boşuna güncellemeyin win11 de destek var. 7800xt kartım var 26.6.2 de kurdum düzelmedi 26.6.1 de kurdum düzelmedi. Tekrar eski sürüme geçtim. 26.5.1 whql olana

7700 xt kullanıyorum güncellemeyin uygulama içinden direk ekran kartını görmüyor bilgisayar
sitesinde de güncel sürüm 26.6.1 görünüyor zaten
güncelledikten sonra bu hatayı veriyor ve bilgisayar ekran kartını görmüyor
Bu bendede bar ddu ile silip geri yükledim hiç bi işe yaramıyor

Zero RPM sorunu nedir? Ben kurdum hiçbir sıkıntı olmuyor

Bende win 10 kullanıyorum bir çok sürümü yükledim fakat hepsinde rezalet fpsler ve hatalar alıyorum win11e geçince düzeldi mi senin
YOK HALA WİN10 kullanıyorum win 11 e geçersem bende bozulur diye korkuyorum şu an :D

WİN10 kullanan arkadaşlar yeni sürümü kurunca kart siliniyor. Boşuna güncellemeyin win11 de destek var. 7800xt kartım var 26.6.2 de kurdum düzelmedi 26.6.1 de kurdum düzelmedi. Tekrar eski sürüme geçtim. 26.5.1 whql olan

YOK HALA WİN10 kullanıyorum win 11 e geçersem bende bozulur diye korkuyorum şu an :D
Bende sorun düzelmedi suan 11e geçiyorum öyle deneyeceğim Buda olmazsa ne yapacağız bilmiyorum eskimsürğmlerde olmuyor

Geri