ondan olmaz aşırı ısıya maruz kaldıgından erimiş sadece oda neyden kaynaklı ya iyi takmadınız oturtmadınız gevşek oldugundan dolayı ısındı erittisürekli elektrik git gel sonucunda da oalbilir
PSU dan gelen kablodaki iki başıkla mı bağladın yoksa psu dan 2 ayrı pcie kablosunun uçlarını bağladın? Fotoğrafta sanki tek kablonun iki ucunu bağlamış gibi gördümRx6700xt asus dual 8+6 pin 4 yıldır ayni bağlantı hiç değişmedi cooler master v2 650w 80+ bronze
tek kablo üzerinden sanırsamPSU dan gelen kablodaki iki başıkla mı bağladın yoksa psu dan 2 ayrı pcie kablosunun uçlarını bağladın? Fotoğrafta sanki tek kablonun iki ucunu bağlamış gibi gördüm
PSU dan gelen kablodaki iki başıkla mı bağladın yoksa psu dan 2 ayrı pcie kablosunun uçlarını bağladın? Fotoğrafta sanki tek kablonun iki ucunu bağlamış gibi gördüm
Hocam kasanın tatlılığı şaka mı yaa Erkek adamın ciddili rengi pembedir ya bende ekran kartım mesela pembe detaylar var seviyorumtek kablo üzerinden sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet tek kablo yada değil yazmak yerine görüntü atmak güzeltek kablo üzerinden sanırsam
iki farklı kablo çekeyim garanti olsun diyosanız yapayım biraz kablo karışıklığı olacak sadeceEvet tek kablo yada değil yazmak yerine görüntü atmak güzel
Hala tek kablo görüyorum.
Normalde 8+6 pin girişine sahip ekran kartın. Ayrı ayrı iki kablodan 6+2 ve 6 takmanız lazım.
8 pin normalde 150 Watt standartıdır ama kablonun kalitesine göre 250-300 Wattları görür ama ne kadar dayanır. Ama şundan emin olun, genel olarak herkese söylüyorum. Bu karta yada 2x8 pin kablolu rx 9070 xt mesela, 2 tane farklı kablodan 8 er pin takmak yerine tek kablodan daisy chain takarsanız kartınız garanti dışı kalır.
Bazıları diyor ya, yok ya bişey olmaz 300 w a kadar kaldırırır o kablo. Bunu diyhen arkadaşlara" Yarın bundan dolayı kartım garanti dışı kalınca parasını ödeyecek misin" diye sorun. Evet cevabını alın, belgeleyin
Kablonun pinleri ya oturmadı, ki 4 yıldır kullanıyorum diyorsun. Yada dediğim bağlantı şeklinden dolayı kablonun uçları erimiş.
ordan burdan geen hediyeler ile yaptık bişeylerHocam kasanın tatlılığı şaka mı yaa Erkek adamın ciddili rengi pembedir ya bende ekran kartım mesela pembe detaylar var seviyorum
Olmasi gerekeni soyledimiki farklı kablo çekeyim garanti olsun diyosanız yapayım biraz kablo karışıklığı olacak sadece
Çok iyi olmuş güle güle kullanın hocam o sisteme daha iyi bir ekran kartı gider hocam onu da bir güncellerseniz tadından yenmeziki farklı kablo çekeyim garanti olsun diyosanız yapayım biraz kablo karışıklığı olacak sadece
ordan burdan geen hediyeler ile yaptık bişeyler
Çok iyi olmuş güle güle kullanın hocam o sisteme daha iyi bir ekran kartı gider hocam onu da bir güncellerseniz tadından yenmez
5080 igame modeli var aklımda zaten psu olarak karar veremedim loki 850w plat var aklımdaOlmasi gerekeni soyledim
Mesela ben de 9070 xt var 2 x 8 pin. Bazi 9070 xt ler var 3 x 8 pin mesela asus prime gibi.
Neden böyle yapıyorlar. Kablolara cok fazla yuk bindirmemek icin. Bence daha iyi evet cirkin gozukuyor ama sistemin en pahalı parçasını pamuklara sarıp bakmak yerine yanlış kullaniyoruz
Hocam 1000w tercih ederseniz daha iyi olacaktır Asus Loki yerine farklı markaları da tercih edebilirsiniz o kalite seviyesine yakın daha uygun markalarda vardır hocam. Ekran kartı kardeşiliği olacak hocam5080 igame modeli var aklımda zaten psu olarak karar veremedim loki 850w plat var aklımda
Olmasi gerekeni soyledim
Mesela ben de 9070 xt var 2 x 8 pin. Bazi 9070 xt ler var 3 x 8 pin mesela asus prime gibi.
Neden böyle yapıyorlar. Kablolara cok fazla yuk bindirmemek icin. Bence daha iyi evet cirkin gozukuyor ama sistemin en pahalı parçasını pamuklara sarıp bakmak yerine yanlış kullaniyoruz
Görsel olarak takintiliyim aslinda ama bu sekilde 3 x 8 daha sağlıklı. Gigabyte da boyleydi galiba.Evet hocam söylediğiniz gibi Asus prime'da 3x8 pin mevcut ama beni rahatsız etmiyor, cam biraz parlama yaptı düzgün çekemedim kusura bakmayın![]()