Taşınma Sonrası İnternet Sorunu

SebekeSuyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,088
Bugün taşındım. İlk defa fiber bağlattım 65mbpsden 500e geçtim bu evde altyapı izin verdi. Yalnız şöyle bi sıkıntı var ki internet adamakıllı çalışmıyor. Evde bulsuğum kalitesinden şüpheli olduğum cat6e(?) Ethernet kablo ile ookla speed testte köküne kadar alabiliyorum, youtube, donanım arşivi forum vs. De girebiliyorum ancak ne yaptım ne ettiysem herhangi bir online oyuna giremedim. Elimde çöp bi wifi 4 alıcı vardı onunla da aynı. İnternet eski evde türknet'ti şu an türksat eğer yardımcı olacaksa

Edit: ipconfig dnsflush falan cmd kodlarını girdim. Dns'i warp'a göre ayarladım ama otomatikte de aynıydı. Ayrıca goodbyedpi turkey kullanıyorum faydası olur mu bilmiyorum

Son düzenleme:
Bugün taşındım. İlk defa fiber bağlattım 65mbpsden 500e geçtim bu evde altyapı izin verdi. Yalnız şöyle bi sıkıntı var ki internet adamakıllı çalışmıyor. Evde bulsuğum kalitesinden şüpheli olduğum cat6e(?) Ethernet kablo ile ookla speed testte köküne kadar alabiliyorum, youtube, donanım arşivi forum vs. De girebiliyorum ancak ne yaptım ne ettiysem herhangi bir online oyuna giremedim. Elimde çöp bi wifi 4 alıcı vardı onunla da aynı. İnternet eski evde türknet'ti şu an türk telekom eğer yardımcı olacaksa
hocam ethernet kablosundan dolayı olduğunu sanmam modem sorunlu olabilir veya en kotu hiç bilmediğim konular ancak firmayı arayıp sorunu belirtebilirsin veya turknete gecebilirsin en iyi fiber alt yapı o sanırım bu arada hayırlı olsun fibere hasret kaldık tüm ülke

hocam ethernet kablosundan dolayı olduğunu sanmam modem sorunlu olabilir veya en kotu hiç bilmediğim konular ancak firmayı arayıp sorunu belirtebilirsin veya turknete gecebilirsin en iyi fiber alt yapı o sanırım bu arada hayırlı olsun fibere hasret kaldık tüm ülke
Hocam fiyatlardan dolayı değiştirmek istemiyorum pek. Ayrıca türknet altyapısı olmayabilir bu evde

Hocam fiyatlardan dolayı değiştirmek istemiyorum pek. Ayrıca türknet altyapısı olmayabilir bu evde
kontrol edebilirsin evet cayma bedeli olabilir ancak turknet 12 ay sabit fiyat veriyordu sanırım ve ilk ay ücretsiz oluyordu ve şuanki sözleşmeyi bir göz gezdirin isterseniz cayma bedeli yoktur belki.

kontrol edebilirsin evet cayma bedeli olabilir ancak turknet 12 ay sabit fiyat veriyordu sanırım ve ilk ay ücretsiz oluyordu ve şuanki sözleşmeyi bir göz gezdirin isterseniz cayma bedeli yoktur belki.
Yok hocam pek uğraşmam gibi illa bi çözümü vardır 18 ay ortalama ayda 720 TL'ye gelecek

hocam çözüm için ugrasmayacaksaniz problem problem olarak kalır sizin tercihiniz ben bildiğim kadarıyla söyledim.
Hocam 1 saniye gemini'a sordum şu güvenli internet profili işi olabilir dedi onunla uğraşıyorum

bu saatte hala oluyor mu gece vardiyası falan
Deneye bilirseniz gpon varsa. gpon ile birlikte routerın elektriğini kesin min.10dk sonra tekrar bağlayın. bulunduğu ip bloğundan çıkarsın sizi. bazen ipden kaynaklanabiliyor olmaz ise müşteri hizmetlerine destek kaydı açın online işlemlerde vardır büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,677
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri