🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Akbank kredi kartını girdiğimde taksitlendirme yapamıyorum. Alışveriş kredisi ile mi yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam peki işlemci olarak bir fark var mıdır
1782639087459.webp

S26 exynos daha üstün 8 elite den.

Stok gelmesini bekliyorum . Stoklar olmadığı için fiyat epey uçuk
Daha stok gelmez üretilmeyen bir model boşuna beklemeyin derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
S26 exynos daha üstün 8 elite den.
Üstün olması iyi olduğunu göstermez ufak bir performans farkı var ama sıcaklık kararlık stabilize konularında snapdragon önde. Uzun vadede exynos üzer. Exynos iyi olsa samsung amiral gemisi olan s26 ultra modelindede exynos kullanırdı. Daha samsung kendisi güvenmiyor exynosa. Bunu bir kere daha gösterdi.

Üstün olması iyi olduğunu göstermez ufak bir performans farkı var ama sıcaklık kararlık stabilize konularında snapdragon önde. Uzun vadede exynos üzer. Exynos iyi olsa samsung amiral gemisi olan s26 ultra modelindede exynos kullanırdı. Daha samsung kendisi güvenmiyor exynosa. Bunu bir kere daha gösterdi.
Ultra da kullanmadığı bir önceki nesil değil ama aynı nesilin Snapdragonu, ben bir önceki nesil ile kıyaslıyorum Exynos 2600'un 8 eliteden daha fazla ısındığına kanıt gösterebilir misin?
Stres testlerinde kendi neslindeki 8 elite gen 5 benzer gördüğüm kadarıyla üstelik ultra daha iyi soğutmaya sahipken plus ile kıyaslamışlar.
1782641514397.webp

Son düzenleme:
Ultra da kullanmadığı bir önceki nesil değil ama aynı nesilin Snapdragonu, ben bir önceki nesil ile kıyaslıyorum Exynos 2600'un 8 eliteden daha fazla ısındığına kanıt gösterebilir misin?
Stres testlerinde kendi neslindeki 8 elite gen 5 benzer gördüğüm kadarıyla üstelik ultra daha iyi soğutmaya sahipken plus ile kıyaslamışlar.
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık testleri ortada. Uzun süreli oyun vs. gibi işlerde ısınıyor aynı zamanda performansı düşüyor. Sadece antutu testine bakarak yorumlamak doğru değil. Stres testleri uzun kullanım senaryoları önemli. Ayrıca 2 kere exynos işlemcili telefon kullanmış biri olarak 1-2 sene sonra arayüz ve uygulamalarda kasma takılma sorunları ısınma sorunu bataryanın hızlı bitmesi gibi bir çok sorun yaşadım. Bu yeni çıkan exynosta bu sorunların olmadığını iddaa ediyorlar geçmişte olduğu gibi. Telefon yeni daha o yüzden kağıt üzerinde ne kadar stabil gözüksede bir sene sonra belli olur gerçek performansı bunuda belirtmek isterim. Yani bir sene sonra gerçekten söyledikleri gibi mi? Yoksa yine kararsız mı anlaşılır. Ama ben snapdragondan iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Ekler

• 1000089400.webp
    1000089400.webp
    66.8 KB · Hit: 15
  • 1000089398.webp
    1000089398.webp
    75.5 KB · Hit: 14
  • 1000089396.webp
    1000089396.webp
    67.4 KB · Hit: 15
Sıcaklık testleri ortada. Uzun süreli oyun vs. gibi işlerde ısınıyor aynı zamanda performansı düşüyor. Sadece antutu testine bakarak yorumlamak doğru değil. Stres testleri uzun kullanım senaryoları önemli. Ayrıca 2 kere exynos işlemcili telefon kullanmış biri olarak 1-2 sene sonra arayüz ve uygulamalarda kasma takılma sorunları ısınma sorunu bataryanın hızlı bitmesi gibi bir çok sorun yaşadım. Bu yeni çıkan exynosta bu sorunların olmadığını iddaa ediyorlar geçmişte olduğu gibi. Telefon yeni daha o yüzden kağıt üzerinde ne kadar stabil gözüksede bir sene sonra belli olur gerçek performansı bunuda belirtmek isterim. Yani bir sene sonra gerçekten söyledikleri gibi mi? Yoksa yine kararsız mı anlaşılır. Ama ben snapdragondan iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Bu sitenin testleri doğru değil iPhone 17 nin gerçekle uzaktan yakından alakası yok buzdolabında olması lazım.
Eski exynoslar doğru ama ben yukarıda exynos snapdragondan daha iyi gibi bir şey söylemedim bir eski nesil cihazı ben tercih etmem kronik sorunlu değilse zaten 2nm GAA lar eskilerle üretim açısından çok farklı olduğu için içime sinen bir model olduğunu düşünüyorum
IMG_0223.webp

Hocam siz bilgilisiniz galiba eşime alacağım maksimum 55-60 bandına çıkabiliyorum . Kamerası iyi olsun istiyorum. Arkadaki kocaman kameraları sevmiyor o yüzden Samsung'a bakıyordum . Ne tavsiye edersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,590
Üyeler
198,799
Son üye
Typhonea

Geri