Yardım Sahibinden Param Guvende /Hak/ Yardım !

Böyle durumlarda illa satılcaksa Alan kişi ürün satmış mı yorumlarda biraz fikir sahibi verebilir. Ben de arada ssd satıyorum. Bu tarz olaylar insana acaba dedirtiyor gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Ilk olarak kargoyu sakin hemen teslim alma. Kurye yaninda veya direkt şubeden şube icinde kontrol et çünkü içine taş koyup geri ksrgolasa bile para sana geçmeyecek. Elinde kanıt olsun, ona gore yargitaydan dava açabilirsin. Sikayetvsrdan kontrol edersen param guvendenin ne kadar ise yaramaz bir sistem olduğunu anlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ilk olarak kargoyu sakin hemen teslim alma. Kurye yaninda veya direkt şubeden şube icinde kontrol et çünkü içine taş koyup geri ksrgolasa bile para sana geçmeyecek. Elinde kanıt olsun, ona gore yargitaydan dava açabilirsin. Sikayetvsrdan kontrol edersen param guvendenin ne kadar ise yaramaz bir sistem olduğunu anlarsın
Urunu teslim almasan bile sure dolduğunda otomatik onaylıyor haberin olsun.

Son düzenleme:
daha once ekran kartı ıslemcı anakart sattım hıc basıma boyle seyler gelmedı . kargoyu subeye gondertecem zaten.

tamam da kargo bana henuz ulasmadı ben thh nasıl dava acayım su an ? anca kargo bana gelır hemen e devlete gırer belgelerle talepte bulunurum. sonucta para ona ıade olacaksa yıne bekler ıade kargo surecını
Sana ulaştığında ürününde sorun varsa bunu yapman lazım ztn

Adamla wpden konuşmadın mı sahibinden üzerinden mi konuşarak aldı ürünü
aynen oyle . sadece sahıbındenden konustu benımle soru-cevap kısmında . zaten kargoya verınce sıldı yorumları hesabı kapattı . ama ben hepsının fotolarını aldım.

Bu tip ticaretleri el ile yapmak daha iyi olur telefon felan ama kargo size gelince kamera kaydı başlatın mümkünse hemen açın kargocuyu göndermeden yapabilirsiniz yani kargocu kapidayken ürünün dışında bir sıkıntı varsa felan ama bu düşük ihtimal zor çünkü yapmak en iyisi kargoyu açarken kayıt slim gönderirkende kayıt alsanız iyi olabilirdi ben böyle gönderdim böyle geldi felan diye

Bu tip ticaretleri el ile yapmak daha iyi olur telefon felan ama kargo size gelince kamera kaydı başlatın mümkünse hemen açın kargocuyu göndermeden yapabilirsiniz yani kargocu kapidayken ürünün dışında bir sıkıntı varsa felan ama bu düşük ihtimal zor çünkü yapmak en iyisi kargoyu açarken kayıt slim gönderirkende kayıt alsanız iyi olabilirdi ben böyle gönderdim böyle geldi felan diye
Kargoyu alırsa film kopar, para gider

Geri