SerseriTekniker
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Sistem açıldı herşeyi kurdun ve windows da siyah ekran aldın doğru mu anladım
Güncelleme kurabildim herşeyi pc açıldı şu an bi anda gitti ekran ve siyah ekranda kaldım
Evet bi anda ekran gitti siyah ekran olduSistem açıldı herşeyi kurdun ve windows da siyah ekran aldın doğru mu anladım
Hocam eski kartı takınca sıkıntı çıkmıyo en az 3 defa bios sıfırladım 3 4 defa temiz kurulum yapmak zorunda kaldımGeçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.
5060 ile şu an hiç mi görüntü gelmiyor?Hocam eski kartı takınca sıkıntı çıkmıyo en az 3 defa bios sıfırladım 3 4 defa temiz kurulum yapmak zorunda kaldım
Geçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.
NVIDIA Support
nvidia.custhelp.com
Şu an ağ ile güvenli moda alıp manuel olarak driver kurdum sıkıntı yok gibi şimdilik ama mide bulandırdı yine güncelleme vs olduğunda her seferinde böyle sıkıntı mı çıkacak yaniSistem açıldı herşeyi kurdun ve windows da siyah ekran aldın doğru mu anladım
Evet arkadaşın dediği gibi en azından şuan windows kurulu bios sıfırlamayı tekrar olursa güncellemeyi deneGeçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.
5060 Sıfır Mı 2.El ?Asus b450mk2 kullanıyorum rtx 2060tan 5060a geçtim ddu ile kaldırdım sürücüyü fakat şu an pc açılmıyor
sıfır5060 Sıfır Mı 2.El ?
Ekran Kartını Tekrar Çıkartıp Taktın Mı ?sıfır
Evet bir kaç defa yaptımEkran Kartını Tekrar Çıkartıp Taktın Mı ?
Güç Kaynağın Kaç Watt Ve Ekran Kartı Modeli Ne ?Evet bir kaç defa yaptım