25+ da stok kalmamıştır 25 alırım veya s26, 25+ artık alınmaz25 veya 25+ ile arasında Kamera ve kalem dışında ne farkı var yani 20 bin liralık fark nedir ?
25+ da stok kalmamıştır 25 alırım veya s26, 25+ artık alınmaz25 veya 25+ ile arasında Kamera ve kalem dışında ne farkı var yani 20 bin liralık fark nedir ?
ne kadar kullanıp iade ettiniz hocam mediamarkt esneklik tanıyor mu bu konudaMavi rengi nasıldır kılıfla uyar mı uymaz mı kararsız kaldım. Mediamarkttan 256 gb siyah rengini 67 bine almıştım. Onu iade ettim. Bunu aldım. 3 bin farkla 512 gb daha mantıklı geldi. Sadece kılıf bulmak zor olur sanırım.
Hiç kullanmadım. Sadece kutusunu açtım kasada üretim hatası vardı iade ettim. Tekrar satın alacaktım şansa bugün bu düştü indirim olarak 3 bin tl farkla 512'lik versiyonu aldım. Telefon alırsanız ilk kasasına vs bakın her markada çıkıyor apple aldı arkadaşım 17 pro kasada çizik vardı mümkünse video çekerek açın.ne kadar kullanıp iade ettiniz hocam mediamarkt esneklik tanıyor mu bu konuda
44 e alanlara ne oldu geldi mi cihazları ?44 ü kaçırdıktan sonra hevesim kalmadı![]()
Şahsen 73 binden almazdım. 67 bine mediamarkt falan 256 gblik satıyor n11den mediamarkt satıcısıyla kuponla falan 66 bine geliyor aradaki fark 6-7 bin sırf depolama için verilmez o kadar. Fark anca 2-3 bin seviyesindeyse değer. 256 gbde günümüz şartlarında yeter çok video resim çekerseniz yetmeyebilir ondada pc vs aktarırsınız doldukça.Alıntıyı görüntüle
diğer renkleri 73 bin tl ye hala var bence bu fiyata da iyi
Bu kılıfı alabilirsin ayrıca gerçekten de çok mantıklıMavi rengi nasıldır kılıfla uyar mı uymaz mı kararsız kaldım. Mediamarkttan 256 gb siyah rengini 67 bine almıştım. Onu iade ettim. Bunu aldım. 3 bin farkla 512 gb daha mantıklı geldi. Sadece kılıf bulmak zor olur sanırım.
Teşekkürler öneri için bende şeffaf kılıf kullanmayı düşünüyorum. Rengi griye dönük bir mavi ışığa göre değişiyormuş youtube bakmıştım gelince tam olarak rengini görücez artık.