❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 69.999 TL Amazon

25 veya 25+ ile arasında Kamera ve kalem dışında ne farkı var yani 20 bin liralık fark nedir ?
25+ da stok kalmamıştır 25 alırım veya s26, 25+ artık alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
25 ultra stokları bittikten sonra bir anda 100k s25 ultra ,120k s26 ultra 512 gb görmeyiz umarımo.O2
telefonlara toplu zam bekleniyormuş

• Üzgün
Mavi rengi nasıldır kılıfla uyar mı uymaz mı kararsız kaldım. Mediamarkttan 256 gb siyah rengini 67 bine almıştım. Onu iade ettim. Bunu aldım. 3 bin farkla 512 gb daha mantıklı geldi. Sadece kılıf bulmak zor olur sanırım.

• Beğen
Mavi rengi nasıldır kılıfla uyar mı uymaz mı kararsız kaldım. Mediamarkttan 256 gb siyah rengini 67 bine almıştım. Onu iade ettim. Bunu aldım. 3 bin farkla 512 gb daha mantıklı geldi. Sadece kılıf bulmak zor olur sanırım.
ne kadar kullanıp iade ettiniz hocam mediamarkt esneklik tanıyor mu bu konuda

• Beğen
Mavisini kaçırdık, 2 bin tl farkla grisini aldık. Hayırlı olur umarım.

• Beğen
1782755509160.webp

diğer renkleri 73 bin tl ye hala var bence bu fiyata da iyi

• Muhteşem
ne kadar kullanıp iade ettiniz hocam mediamarkt esneklik tanıyor mu bu konuda
Hiç kullanmadım. Sadece kutusunu açtım kasada üretim hatası vardı iade ettim. Tekrar satın alacaktım şansa bugün bu düştü indirim olarak 3 bin tl farkla 512'lik versiyonu aldım. Telefon alırsanız ilk kasasına vs bakın her markada çıkıyor apple aldı arkadaşım 17 pro kasada çizik vardı mümkünse video çekerek açın.

Alıntıyı görüntüle
diğer renkleri 73 bin tl ye hala var bence bu fiyata da iyi
Şahsen 73 binden almazdım. 67 bine mediamarkt falan 256 gblik satıyor n11den mediamarkt satıcısıyla kuponla falan 66 bine geliyor aradaki fark 6-7 bin sırf depolama için verilmez o kadar. Fark anca 2-3 bin seviyesindeyse değer. 256 gbde günümüz şartlarında yeter çok video resim çekerseniz yetmeyebilir ondada pc vs aktarırsınız doldukça.

Bu kılıfı alabilirsin ayrıca gerçekten de çok mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri