CelalTuzun
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
- Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 5060 550wGüç Kaynağın Kaç Watt Ve Ekran Kartı Modeli Ne ?
rtx 5060 550wGüç Kaynağın Kaç Watt Ve Ekran Kartı Modeli Ne ?
Ürün Modelleri Ne Yani ?rtx 5060 550w
MSİ gaming oc rtx 5060 diğeri de fsp 550w 80+pro işlemci de ryzen 5 5600 hocamÜrün Modelleri Ne Yani ?![]()
Diğer Ekran Kartını Takıp Driver'ların Kaldırıldığını Kontrol Edebilirmisin ?MSİ gaming oc rtx 5060 diğeri de fsp 550w 80+pro işlemci de ryzen 5 5600 hocam
Hocam şu an güvenli modda manuel olarak kurup hallettim de her böyle sıkıntı çıktığında teker teker güvenli moda girip ayarlamam mı lazım yani can sıkıcı çokDiğer Ekran Kartını Takıp Driver'ların Kaldırıldığını Kontrol Edebilirmisin ?
Driver işlerinin hepsini güvenli modda yap en sağlıklısı öyle başta ddu ile güvenli modda mı yapmıştın ?Hocam şu an güvenli modda manuel olarak kurup hallettim de her böyle sıkıntı çıktığında teker teker güvenli moda girip ayarlamam mı lazım yani can sıkıcı çok
Hocam en başta format dahiatmadan önce girdim güvenli modda sildim driver sonra taktım yeni ekran kartını ayno böyle dondu yazılımına verdim format attım baktım format atarken de aynı şeyler oluyor format dahi atamıyorum pcyeDriver işlerinin hepsini güvenli modda yap en sağlıklısı öyle başta ddu ile güvenli modda mı yapmıştın ?
o nasıl oluyor hocamRebar ile ilgili olmasın?
psu kaynaklı olma ihtimali var mı bir saattir furmark testi yapıyorum sıkıntı çıkmadı şimdiye kadarDriver işlerinin hepsini güvenli modda yap en sağlıklısı öyle başta ddu ile güvenli modda mı yapmıştın ?
Anakarttaki Rebar'ı bir kapatıp BIOS'dan, bir de öyle dener misiniz her şeyi?o nasıl oluyor hocam
Hocam fps düşürüyor diye okudumAnakarttaki Rebar'ı bir kapatıp BIOS'dan, bir de öyle dener misiniz her şeyi?
Debug edene kadar en azından, temelli olması için değilHocam fps düşürüyor diye okudum
hocam anakartım b450mk2 ondan olma ihtimali olabilir mi ?Debug edene kadar en azından, temelli olması için değil
asushocam anakartım b450mk2 ondan olma ihtimali olabilir mi ?
.hocam anakartım b450mk2 ondan olma ihtimali olabilir mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
asus