Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

2060 takılıyken olmuyor 5060 takılıyken sadece bu sıkıntı oluyor anladığım kadarıyla o zaman arkadaşlarında dediği gibi psu dalgalanmaları ya kaldıramıyor ya da kart sıkıntılı. Ramlerden de şüphelenmiştim ama 2060 da sorun yok diyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060 sıfır mı almıştın yazıldıysa kaçırdım
Düzenleme : 0 mış yazmışsın gördüm başka psu ile dene olmazsa direk iade değişim iste
ama şuda var 2060 daha çok güç tüketiyor , ekran kartına olan şüphem arttı

2060 takılıyken olmuyor 5060 takılıyken sadece bu sıkıntı oluyor anladığım kadarıyla o zaman arkadaşlarında dediği gibi psu dalgalanmaları ya kaldıramıyor ya da kart sıkıntılı. Ramlerden de şüphelenmiştim ama 2060 da sorun yok diyorsun.

5060 sıfır mı almıştın yazıldıysa kaçırdım
Düzenleme : 0 mış yazmışsın gördüm başka psu ile dene olmazsa direk iade değişim iste
Aynen, yarın bir gidin, daha güçlü bir PSU ile bağlayın kasaya dışarıdan. Eğer sorun olmazsa, PSU değişimine gidin. Ama baktınız güçlü bir PSU ile yine aynı sonucu veriyor; kartı iadeye yollayın.
Var ya bir sıkıntı ya ekran kartı ya psu
çok şaşırtıcı bişey söylicem şu an rtx 5060 sıkıntı çıkarmıyor şaşırtıcı derecede mw 2 girdim denicem hocam

acaba farklı bir pci 6+2 mi taktı ?

acaba farklı bir pci 6+2 mi taktı ?
hocam aynı kablyla da farklıylayda denedim zaten birbirine seri bağlı ikisi de her kombinasyonunu denedim oyundan atıp duruyor oyun reset atıp duruyor şu an
Doğru söylüyorsun dostum ama sabahtan beri deneme yanılma burdayız konu sahibi iyi sabırlı :D ben tükendim bilemiyorum artık :D
hocam kusura bakmayın sizin de başınızı çok ağrıttım şu an forumun en çözülemeyen sorunu benimki sanırım
çok şaşırtıcı bişey söylicem şu an rtx 5060 sıkıntı çıkarmıyor şaşırtıcı derecede mw 2 girdim denicem hocam
Güncelleme:Oyun reset atıp duruyor aynı şey yine

hocam aynı kablyla da farklıylayda denedim zaten birbirine seri bağlı ikisi de her kombinasyonunu denedim oyundan atıp duruyor oyun reset atıp duruyor şu an

hocam kusura bakmayın sizin de başınızı çok ağrıttım şu an forumun en çözülemeyen sorunu benimki sanırım

Yok kanka ne baş ağrıtması ama çözebilseydik sıkıntıyı iyiydi. Bende 5060 dan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım artık.

sakince o kartı çıkar ve daha kullanma yarın pciye götürene kadar

Yok kanka ne baş ağrıtması ama çözebilseydik sıkıntıyı iyiydi. Bende 5060 dan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım artık.
Hocam normalde 2060 takılıyken docp açınca nadiren oyundan atma vs oluyordu onu manuel rami ayarlıyarak hallettim şimdi onu da kapattım hani kararsızlık yapıyordur diye de öyle bile olmuyo düzelmiyo hepimiz birleşsek anca yani en son abdullah abiye göndercem video çeksin mgıkdmgsldkm

sakince o kartı çıkar ve daha kullanma yarın pciye götürene kadar
Hemen hocam aklımda gece boyu uğraşmak vardı da uğraş uğraş nereye kadar

Hocam normalde 2060 takılıyken docp açınca nadiren oyundan atma vs oluyordu onu manuel rami ayarlıyarak hallettim şimdi onu da kapattım hani kararsızlık yapıyordur diye de öyle bile olmuyo düzelmiyo hepimiz birleşsek anca yani en son abdullah abiye göndercem video çeksin mgıkdmgsldkm
psu olabilir kaç yıllık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri