Yardım Yamaha Xmax Nasıldır ? Alınır mı Sizce ?

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,331
Yamaha XMAX Motorunu Kullanan Kişiler Varsa Yorum Bırakırsa Sevinirim .

Hangi Model , Yıl , Yakıt , Kaç KM'de Alınmalı V.b Detaylar Güzel Olur .

Yamaha XMAX Motorunu Kullanan Kişiler Varsa Yorum Bırakırsa Sevinirim .

Hangi Model , Yıl , Yakıt , Kaç KM'de Alınmalı V.b Detaylar Güzel Olur .
Daha önce sürdüğüm bir motor. Daha farklı motorlar sürmüş biri olarak çok konforlu kalıyor diğerlerine göre, kesinlikle şehir içi için bire bir. Benim sürdüğüm model XMAX 250ydi, 2022 olması lazım, kilometresine dikkat et bence biraz yılına bağlı tabii ama 25k km yi de geçmesin bence ve ağır bakımları yapılmış mı diye kontrol etmekte fayda var. Yakıtı hatırlamıyorum ama internetten baktım 3.5-3.9 yakıyormuş bence makul bu konfor için.

Daha önce sürdüğüm bir motor. Daha farklı motorlar sürmüş biri olarak çok konforlu kalıyor diğerlerine göre, kesinlikle şehir içi için bire bir. Benim sürdüğüm model XMAX 250ydi, 2022 olması lazım, kilometresine dikkat et bence biraz yılına bağlı tabii ama 25k km yi de geçmesin bence ve ağır bakımları yapılmış mı diye kontrol etmekte fayda var. Yakıtı hatırlamıyorum ama internetten baktım 3.5-3.9 yakıyormuş bence makul bu konfor için.
Aslında Başlangıç Motoru Olarak Düşünüyorum .

180 Boy , 75 Kilo

Fiyatları Başlangıç Motoru Olarak Yüksek Kalıyor Ama Ben Şehir İçi , Uzun Yol Yapmayı Düşündüğüm İçin Tek Seçenek Olarak Bu Motoru Bakmayı Düşünüyorum .

Evet Çok İyi Ama Pahalı Dediğin Gibi Hocam , Alternatif Olarak " Honda Forza 250 " Var Aklıma .
Xmax'ın fiyatı ve parçalarının fiyatlarıda çok. Honda Forza iyi bir alternatif motor olabilir. Mantıklı bir seçim olacaktır.

Forza mı ? 🧐 kronikleri var ben almadım tercihim aşaağıdaki gibidir :)

Ekler

• IMG_0265.webp
    IMG_0265.webp
    488.3 KB · Hit: 44
Forza gidon titriyor varyatör titriyor kalkışta mesela benzin alıcan benzin kapağı sorunlu vuruyorsun açarken:)

Forza gidon titriyor varyatör titriyor kalkışta mesela benzin alıcan benzin kapağı sorunlu vuruyorsun açarken:)
Japon'a Yakışmayan Davranışlar :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dolu Paket Bir XMAX İçin Hangi Modeli Tavsiye Edersin Hocam ?

Bizim ülkemize gelen modeli 250 olduğu için bu sebepler aslında… forza bir tık daha konforlu olabilir , xmax evet sert ama yol tutuşu mükemmel.

Parana göre ben düz Max aldım sırf bu icon blue hoşuma gitti diye… geçen arkadaş tech max aldı… yani çok kayda değer farklar yok ama tech max Plus en fulu koltuk ısıtma ve elcik ısıtma var fark budur bence.

Bizim ülkemize gelen modeli 250 olduğu için bu sebepler aslında… forza bir tık daha konforlu olabilir , xmax evet sert ama yol tutuşu mükemmel.
Bir Sele İle Tüm Sorunlar Giderilir Hocam O Sorun Değil :)

Parana göre ben düz Max aldım sırf bu icon blue hoşuma gitti diye… geçen arkadaş tech max aldı… yani çok kayda değer farklar yok ama tech max Plus en fulu koltuk ısıtma ve elcik ısıtma var fark budur bence.
Yani Çok Bir Fiyat Farkı Yoksa Tech Max+ Gibi Modellerden Almayı Düşünüyorum Aslında .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,706
Üyeler
199,209
Son üye
UGURAY

Geri