YouTube Algoritması Neye Göre İzlenenebilirlik Veriyor?

Reaksiyon skoru
0
Selam Dostlar,
Uzun süredir youtube de akvaryum videoları çekmekteyim ancak bir türlü 6500 aboıneyi geçemedim üstüne kanalımın para kazanılması bir kaç ihlalden kapatıldı ve attığım videolarda yeterli düzeyde izlenilmiyor. Şuna dikkat çekmek isterim içeriklerim iyi ama izlenilme olmuyor benim anlamadığım saçma sapan videolar keşfete düşerken acaba ben neden düşemiyorum. Sıfırdan yeni bir kanal mı kursam yoksa mevcut olan kanalım ile devam mı etsem? Veya bir başka seçenecek telefonlar ile çok içli dışlıyım aynı zamanda 3D yazıcım var bununlada ilgileniyorum komple sektör mü değiştirmek lazım önerilerinize ihtiyaç var.

Sende sıkıntı yoktur belki kral bizim toplum mantıklı şeylere bakmadığından dolayıdır o. Akvaryumfa çok spesifik şeyler. Elraen çekse baksrımda yoksa işim olmaz mesela. Ondandır. Daha genel geçer kitleye oynamak lazım o da zor. Rakip fazla

Sende sıkıntı yoktur belki kral bizim toplum mantıklı şeylere bakmadığından dolayıdır o. Akvaryumfa çok spesifik şeyler. Elraen çekse baksrımda yoksa işim olmaz mesela. Ondandır. Daha genel geçer kitleye oynamak lazım o da zor. Rakip fazla
Çok haklısın, akvaryum konusunda belki birilerine yalakalık yapmadığımdan dolayı da izlenmiyor olabilirim çünkü bir gruplaşma mevcut.

muhtemelen shadow ban yedin daha bilgili arkdaşlar yardımcı olacaktır

Geri