Hocam Pad 7 için de mi N11'den olmuştu satış? Bu şekilde miydi? Stok sizce ne zaman gelir tekrardan?arkadaşlar pad 7den deneyimliyim rakip elemeye çalışanlar çıkar birazdan ihtiyacınız varsa bekleyin
Teknosa linki var mı?arkadaşlar pad 7den deneyimliyim rakip elemeye çalışanlar çıkar birazdan ihtiyacınız varsa bekleyin
n11 trendyol pazarama amazonda satıldı bunu bilmiyorum işimi halledeyim takip edeceğimHocam Pad 7 için de mi N11'den olmuştu satış? Bu şekilde miydi? Stok sizce ne zaman gelir tekrardan?
arkadaşın linki teknosalıTeknosa linki var mı?
satici n11 gözüküyor fiyat da 22800tln11 trendyol pazarama amazonda satıldı bunu bilmiyorum işimi halledeyim takip edeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşın linki teknosalı
n11 saçma sapan iş yapıyor linke tıklıyorsun mobil uygulamayı indir diyor webte açılmıyorsabah bildirim geldiginde 10k çok diyip bakmamıştım konu bu kadar uzayınca baktım 2.eli 20k ya satıyorlar kaçırmışız alana hayırlı olsun
n11 saçma sapan iş yapıyor linke tıklıyorsun mobil uygulamayı indir diyor webte açılmıyor
ben de kopyalanmıyor ilginç bir şekildeAlıntıyı görüntüle
işaretledigim yeri kopyalayıp google yapıştırınca acılıyor direkt ben oyle yapıyorum
telefondanmı pcdenmi ben pc icin dedim pcde kopyalanıyor benimben de kopyalanmıyor ilginç bir şekilde