PlayStation 2028'den İtibaren Cd Üretmeyeceğini Açıkladı

elde bişey bırakmadılar bu şirketler valla bunlara bi rakip firma şart iyice keyiflerine göre haraket ediyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aral game unutmayın unutturmayın bugün oyunlar Türkçe dil desteği olmadan çıkıyorsa sorumlusu bu şirkettir
2 kere yazdın kral

Dijital bir çağdayız. Çok iyi oldu. Yerinde bir karar. PC tarafında uzun zamandır CD yok zaten. Herkes Steam, Epic vs. üzerinden oyun alıyor. Bu Konsol oyun gibi CD alıp satan dükkanlara gram üzülmedim. Böyle bir olay olacağını ön gördüğümden PS5 alırken digital versiyon almıştım. Yeni PS serisi sadece digital çıkacak o zaman.

Son düzenleme:
Dijital bir çağdayız. Çok iyi oldu. Yerinde bir karar. PC tarafında uzun zamandır CD yok zaten. Herkes Steam, Epic vs. üzerinden oyun alıyor.
Aynen kral 80 dolar verdiğin oyunu 2 sene sonra platformdan kaldırırlarsa nasıl oynamayı düşünüyorsun?

Aynen kral 80 dolar verdiğin oyunu 2 sene sonra platformdan kaldırırlarsa nasıl oynamayı düşünüyorsun?
Bu ihtimalin olma olası %0.01 savunmak için savunmayın Allah aşkına. Bomboş bir argüman. 2010 senesinde aldığım oyunlar bile duruyor kütüphanemde. Ayrıca şuan PS2-PS3 oyunları bile oynanabiliyorken aldığım oyunun 2 sene sonra kaldırılma ihtimali yok denecek kadar az. Öyle bir durumda SONY gibi bir şirket mağdur etmez. Koskoca şirket bunu düşünemiyor mu? Ayrıca CD'li oyunun 2 sene sonra bozulma ihtimali kaybolma ihtimali çizilme ihtimalide var. Bu ihtimaller oyunun kütüphanenden kaldırılma ihtimalinden daha yüksek.

Bu ihtimalin olma olası %0.01 savunmak için savunmayın Allah aşkına. Bomboş bir argüman. 2010 senesinde aldığım oyunlar bile duruyor kütüphanemde. Ayrıca şuan PS2-PS3 oyunları bile oynanabiliyorken aldığım oyunun 2 sene sonra kaldırılma ihtimali yok denecek kadar az. Öyle bir durumda SONY gibi bir şirket mağdur etmez. Koskoca şirket bunu düşünemiyor mu?
SONY daha yeni platformdan yüzlerce filmin kaldırılacağını ve para iadesi yapılmayacağını açıkladı.

PS'de satılan oyunların %80'i dijitaldi en son. PC'de ise disk sürücüleri kalkalı yıllar oluyor.

Bu arada cdnin önemi yok artık, oyun kütüphaneden kaldırılsa yine de çalışmayacak çünkü oyunlar internetten doğrulanıyor. Cdler aslında yarı dijital çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ihtimalin olma olası %0.01 savunmak için savunmayın Allah aşkına. Bomboş bir argüman. 2010 senesinde aldığım oyunlar bile duruyor kütüphanemde. Ayrıca şuan PS2-PS3 oyunları bile oynanabiliyorken aldığım oyunun 2 sene sonra kaldırılma ihtimali yok denecek kadar az. Öyle bir durumda SONY gibi bir şirket mağdur etmez. Koskoca şirket bunu düşünemiyor mu? Ayrıca CD'li oyunun 2 sene sonra bozulma ihtimali kaybolma ihtimali çizilme ihtimalide var. Bu ihtimaller oyunun kütüphanenden kaldırılma ihtimalinden daha yüksek.
Ubisoft çaat diye oyun sildi milletin kütüphanesinden

Dijital bir çağdayız. Çok iyi oldu. Yerinde bir karar. PC tarafında uzun zamandır CD yok zaten. Herkes Steam, Epic vs. üzerinden oyun alıyor. Bu Konsol oyun gibi CD alıp satan dükkanlarada gram üzülmedim. Böyle bir olay olacağını ön gördüğümden PS5 alırken digital versiyon almıştım. Yeni PS serisi sadece digital çıkacak o zaman.

Ben PS4'ü Ağustos 2017'de almıştım. Sadece özel oyunları aldığım için kütüphanem 2 elin parmağını geçmezdi ama PS5'e kadar olan 6 senelik dönemde hiç disk kullanmadım. Hatta Blu-Ray sürücü bozuksa bile bundan haberim yoktu. Dijital ürünlere ulaşması hem çok pratik hem de fiziksel ürünlere göre daha sık ve yüksek indirime giriyorlar.

Geri