Tristan Reveur
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Hocam bu ürün size kargolandı mi? Telegram'da eline ulaşan birkaç arkadaş var.bundan alabilen varmı bizim forumda
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu ürün size kargolandı mi? Telegram'da eline ulaşan birkaç arkadaş var.bundan alabilen varmı bizim forumda
Alıntıyı görüntüle
evet hocam dün geldiHocam bu ürün size kargolandı mi? Telegram'da eline ulaşan birkaç arkadaş var.
Hayırlı olsun hocam. Telegram'daki arkadaşlar reklam amaçlı yalan söylüyor diye düşünüyordum. Onun için sormuştum. Geleceğini hiç düşünmezdim.evet hocam dün geldi
Teşekkurler hocam bende inanmıyordum gelecegine durduk yere 80k lık urunu 1k ya aldıkHayırlı olsun hocam. Telegram'daki arkadaşlar reklam amaçlı yalan söylüyor diye düşünüyordum. Onun için sormuştum. Geleceğini hiç düşünmezdim.![]()
Gelmezdi zaten satıcı Amazon değilmiş.alabilen varmı bundan izin vermedi bana
Alıntıyı görüntüle
Dün gece bu satıcıyı görmüştüm. Bu da fırıldak peşinde.alabilen varmı bundan izin vermedi bana
Alıntıyı görüntüle
Abi bizim milletimiz kendini çok akıllı sanıyor, bunlar böyle her kötü amaçla girilmiş saçma fiyatlara saldırıp sipariş vermeye devam ettikçe bu satıcılar yüz bulup bunu yapmaya devam edecek.Dün gece bu satıcıyı görmüştüm. Bu da fırıldak peşinde.
bunun yerine imx 675 yada imx 678 sensörlü bir araç kamerası alın bana teşekkür edersiniz o derecehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0H29BDC79 bu araç kamerasını 3400 tl düşmüştü aldım bugun geldi gercekten kaliteli ürümüş beyler nasıl satılmamış anlamış degilim işinizi fazlasıyla görür ihtiyacı olan kacırmasın türkçe dil destegi var ön kamera 4k arka 1080p kaliteli 160-170 km ile giderken bile plakaları okumada zorlanmıyorsunuz park modunu denemedim sadece ön kamera 4k da biraz fazla ısınıyor o kadar 2 dk de telefondan kurulum yaptım kaliteli bir micro sd kart alıp montajı yapacagım..
Hocam arkadaş yanılmıyorsam 3600 civarına aldı bu cihazi sizin dediğiniz cihaz ne fiyatlarda olur f/p örnek verebilir misiniz? Bende düşünüyorum da merak ettimbunun yerine imx 675 yada imx 678 sensörlü bir araç kamerası alın bana teşekkür edersiniz o derece
hocam araç kamerası bakarken sensörden daha önemli bir şey yok. sony bu işte gerçekten en iyisi. bütün kameralarda 4k yazar ama bunun herhangi bir önemi yok samsungun en ucuz telefonu da 50mp kameraya sahip o şekilde düşünebilirsin. 70mai yada viofonun dediğim sensöre sahip kameraları var onlar tercih edilebilirHocam arkadaş yanılmıyorsam 3600 civarına aldı bu cihazi sizin dediğiniz cihaz ne fiyatlarda olur f/p örnek verebilir misiniz? Bende düşünüyorum da merak ettim