Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

Valla ben 2. elden B580, 6700-6800-6900XT harici kart almazdım.

Alıntıyı görüntüle:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paranızın hiç mi kıymeti yok azıcık bakın bir şey alırken. ossuruk bilişimden sıfır rtx 3080 alacağınıza inanıyor musunuz cidden? 2 nesil önceki kart üretimi duralı kaç yıl olmuş
kafamı bunara yormuyorum dostum anlasam buraya konu açmam demi ?

0 3080 diye bir şey kaldı mı ki kaldıysa bile zerre mantğı yok 9060xt varken.

onlara para vermem nvidia olması lazım illaha
1782948528748.webp

hepsiburada da dolandırıcı olduguna inanmıyorum dostum neye inanmak istiyorsan ona inan
al hemen 0 3080. kimse bu arkadaşa başka bişey önermesin bütçesine uyuyor 1 aylık hepsiburada satıcısından sıfır 3080 alıcak 22 bine :DDDDDDD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0 3080 diye bir şey kaldı mı ki kaldıysa bile zerre mantğı yok 9060xt varken.
kalmış işte bak bu arkadaş bulmuş nexor bilişim satıyor 1 ay önce açmış hepsiburada mağazasını eminim ki trgamingin 17. mağazası değildir

0 RTX 3080 olamaz. Yenilenmiş olabilir. 2mm pad yerine 1.5mm falan takmışlardır. Ama güvenlik bandı falan vardır. VRAM 105 dereceye gelince burada "oyuna giriyorum, bilgisayar kapanıyor" diye konu açtığınızda beni de etiketleyin lütfen.

0 RTX 3080 olamaz. Yenilenmiş olabilir. 2mm pad yerine 1.5mm falan takmışlardır. Ama güvenlik bandı falan vardır. VRAM 105 dereceye gelince burada "oyuna giriyorum, bilgisayar kapanıyor" diye konu açtığınızda beni de etiketleyin lütfen.
zırıldamaya başka yere kardeşim hadi onun cevabını önce verdiler zaten geriden gelme

Geri