İşe Alımda Öğrenci Olup Olmadığım Anlaşılıyor Mu

Yaz geldi, çalışmak istiyorum ama bazıları diyor öğrenci olduğunu söyleme alınmazsın yoksa diye, sorun falan oluşturmaz mı görürler mi göremezler mi kafam karıştı.
Kurumsal bir yerde çalışıcaksan ztn zibilyon tane belge istiyorlar. Oyuzden görülüyor. Onun haricinde SGK girişi olmadan mahallede biyerde yapicaksan onlar ztn dert etmiyor. Liselisin sanırım öyle anladım. Liseli olduğu halde Yaz için alan bir sürü yer oluyor. Bi bak istersen

Yaz geldi, çalışmak istiyorum ama bazıları diyor öğrenci olduğunu söyleme alınmazsın yoksa diye, sorun falan oluşturmaz mı görürler mi göremezler mi kafam karıştı.
istenen belgeler arasında güncel öğrenciliğini yada eğitim seviyeni gösteren belge oluyor, yani kısaca anlaşılıyorsun.

Kurumsal bir yerde çalışıcaksan ztn zibilyon tane belge istiyorlar. Oyuzden görülüyor. Onun haricinde SGK girişi olmadan mahallede biyerde yapicaksan onlar ztn dert etmiyor. Liselisin sanırım öyle anladım. Liseli olduğu halde Yaz için alan bir sürü yer oluyor. Bi bak istersen
Belgeler içinde öğrenci belgesi genelde istenmez.

Ben söylemediğin sürece belli olacağını düşünmüyorum.

Üniversitede aktif öğrenciyim

Belgeler içinde öğrenci belgesi genelde istenmez.

Ben söylemediğin sürece belli olacağını düşünmüyorum.
:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üniversitede aktif öğrenciyim
Ozaman neyi sorun ediyorsun anlamadm. Yazın yoğunluk olan yerler ztn sadece yaz için çalışan alırlar. Sözleşmeli vs oluyolar. Kimse senin 2-3 ay çalışıp çıkmanı takmaz sıkıntı etme

Bence sektöre göre değişir çünkü bende mobilya da çalışıyorum lise tamamen bitti ama okul bitmeden ise girmiştim cumartesiden cumartesiye çalışıyordum belge falan istemedi çalıştığım yer birtek sağlık için ağır işte çalışma belgesi gibi bir şey var onu aldım.

Genelde öğrenciler çalışmayı sevmez. İşi yarıda bırakıp gider. Bedenleri alışık değil. O nedenle almaya bilirler. Bazı yerler ise tercih eder. Çünkü işler sade yazın yoğun geçer ve sigortalı işçi sade belli sayıda alınır. Yazın ek personel aranır. Belediye'de almazlar meselâ.

Deme, üniyi hiç karıştırma öğrenim belgesi isteyebiliyorlar lise belgesi verirsin, bunu öğrenene kadar kaç yerden reddedildim ahmedini sevdiğimin iş verenleri canlarım ya

nerede işe girmeyi düşünüyorsun ona göre daha isabetli bi tahmin yapabilirim, genelde belge istenmese bile iş veren ağzını yoklar.
Hocam otellere bi cv bıraktım turistlerin genelde gittiklerine, bende de ingilizce var belki girebilirim diye. Eğer haftaya falan da haber gelmezse marketlere bırakacağım cv leri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deme, üniyi hiç karıştırma öğrenim belgesi isteyebiliyorlar lise belgesi verirsin, bunu öğrenene kadar kaç yerden reddedildim ahmedini sevdiğimin iş verenleri canlarım ya
Askerlik falan bakarlarsa benim tecilli gözüküyor lisansta olduğum için, oradan yakalarlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,337
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri