Çözüldü✓ B650 Anakart Önerisi

Faz değerleri vesaire iyi hocam sistemi besler ama Görüntüsü çok garip Vrm Soğutması ne kadar kalitelidir Yada Genel olarak malzeme kalitesi emin deilim gözüme çok oturmadı

Bu anakartı tercih edebilirsiniz vrm kalitesi malzeme kalitesi iyi Görüntüsü tank gibi 7800x3d içinde çok iyi

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum rx9070xt ile R7 7800x3d olucak wi-fi Bluetooth destekleyen orta seviye Anakart arıyorum
Asusun söyle bir modelini buldum sizce nasıl
bu modelin soğutması pek iyi değil diye biliyorum bu model biraz bütçeyi aşıyor ama işinizi fazlasıyla görür
bütçeyi aşmıyayım dersenizde bu modelde attığınızdan iyi ancak msi a göre soğutması mosfet olduğundan daha kötü ancak yine işinizi görebilir

bu modelin soğutması pek iyi değil diye biliyorum bu model biraz bütçeyi aşıyor ama işinizi fazlasıyla görür
bütçeyi aşmıyayım dersenizde bu modelde attığınızdan iyi ancak msi a göre soğutması mosfet olduğundan daha kötü ancak yine işinizi görebilir
Msi ın en kötü Modelini atmışsınız hocam a serisi anakart Yine yeterli ama işlemci yüke girdiğinde belki yeterli olmayabilir

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum rx9070xt ile R7 7800x3d olucak wi-fi Bluetooth destekleyen orta seviye Anakart arıyorum
Asusun söyle bir modelini buldum sizce nasıl
Şu modelde aşırı iyi bir model biraz bütçe artırabilirseniz https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,903488954.html

Ekran Alıntısı.webp

Msi ın en kötü Modelini atmışsınız hocam a serisi anakart Yine yeterli ama işlemci yüke girdiğinde belki yeterli olmayabilir
Bu nasıl wifi desteklediği yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1053249945.html bu anakart ile farkı ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60c gibi dediği değerler neyi belirliyor çok bilgim yok

Dostum adamın önerdiği b850 modelini al daha iyi fazlara vrm soğutuculara sahip ayrı Pcı Express 5 de var 1.5 2k daha ekleyip adamın dediğini almak daha mantıklı ilerde hatta 9800x3d geçmek istersin o anakart onu da besler

Bazı b650 modeller 12 faz ne kadar besler şüpheli

Ayrıca bu yeni anakartların Biosları daha stabil

Dostum adamın önerdiği b850 modelini al daha iyi fazlara vrm soğutuculara sahip ayrı Pcı Express 5 de var 1.5 2k daha ekleyip adamın dediğini almak daha mantıklı ilerde hatta 9800x3d geçmek istersin o anakart onu da besler

Bazı b650 modeller 12 faz ne kadar besler şüpheli

Ayrıca bu yeni anakartların Biosları daha stabil
Teşekkür ederim dediğinizi yapayım ben

Geri