federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,794
çoktan geçtik o görevlerihelikopter görevi gelnce anlarsın kfkdfhkldfkhşkl
çoktan geçtik o görevlerihelikopter görevi gelnce anlarsın kfkdfhkldfkhşkl
Konu sahibine çok teşekkür ederim. Çekilişle bir takipçime hediye edeceğim.Wraith ve gaming gen tr de 3k civarına satılıyor. Değerlendirilebilir.
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Hall Effect Klavye | Rapid Trigger, 8K Hz | Rationalkeys
MCHOSE Ace 60 Pro, FPS oyuncuları için manyetik Hall Effect switch'li 60% oyuncu klavyesi. 0.01mm Rapid Trigger hassasiyeti, 8000Hz polling rate, PBT tuş takımı, hotswap. Rationalkeys'ten Türkiye'den hızlı gönderim.rationalkeys.com.tr
yani bazı yerlere numara girmek gerekince üst tarraftan girmek çok zor geliyor bence numpad çok kullanışlı bişi birde f tuşları da yok onlar nasıl oluyorNumpad kullanmayan birisi ki günümüzde çoğu kişi veya oyuncu zaten yüzüne bile bakmıyor masamda niye boş yer kaplasın.
guzel klavye 1.5 senedır falan kullanıyorum herhalde hıcbı sorununu gormedımWraith ve gaming gen tr de 3k civarına satılıyor. Değerlendirilebilir.
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Hall Effect Klavye | Rapid Trigger, 8K Hz | Rationalkeys
MCHOSE Ace 60 Pro, FPS oyuncuları için manyetik Hall Effect switch'li 60% oyuncu klavyesi. 0.01mm Rapid Trigger hassasiyeti, 8000Hz polling rate, PBT tuş takımı, hotswap. Rationalkeys'ten Türkiye'den hızlı gönderim.rationalkeys.com.tr
rationalkeys.com.tr
Aula kullanıyor olsamda MCHose'un ürünlerini daha kaliteli buluyorum daha uygunken tercih edin bence MCHose'uaula win60 he pro mu bu mu? amazonda 2 bin lira aula
teşekkür ederimAula kullanıyor olsamda MCHose'un ürünlerini daha kaliteli buluyorum daha uygunken tercih edin bence MCHose'u