Öneri Lianli'nin Curved Ekranlı Soğutucusu Satışta 20.999 TL

tabii ki fazla bu Fiyata bundan bile ucuz Asus Rog Ryuo IV 360mm gibi bi soğutma var ondada ekran var yani

Ayrıca Artic Liquid Freezer gibi bir 360mm varken bunları almak saçmalık Ekran şart deilse

Ülkedeki bi çok insanın aylığına yakın bi para üstteki arkadaşın dediği gibi arctic lq varken de alınmaz.

Lian Li Eko Sistemim var ama gözüme çirkin geldi bu ay sıvı soğutma alacaktım, aslında beklediğim bi modeldi ama Asus Rog Ryuo IV Slc modeli 17.400₺ İken Buna bu parayı vermem

Lian Li’nin bu modeline gelene kadar çok seçenek var, fiyatı yüksek kalmış. Bir de soğutma performansı sanırım curved (kavisli) olmayan modelleriyle aynı.
Zaten tüm Soğutmalar öyle hocam Aralarındaki fark sadece Ekranının olması o ekstra 10k olmasının sebebi Mesela msi ın 360mm 5K Lık bir soğutmasını ele alalım bu lian li ile aynı performansı veriyo yada daha iyi performans veriyo bunun bir ekstrası yok yani ekranlı olduğu için pahalı olduğu için daha iyi yapalım diye düşünmüyorlar

Beyler Ekran motorluymuş, ekran yukarı aşağı sağa sola oynatılabiliyor sanırım alınabilir gibi, görünüşe önem veriyorum anccak, bu modelde 3 fan zaten takılı geliyor ama ben başka model almayı planlayıp 3 tane fan daha satın almıştım, acaba bu modelin fansız hali ne zaman gelir

Geri