🔥İndirim Disney Arabalar 20.Yıla Özel 5’Li Set 1999₺!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,461
Genelde neden pahalı diye sormuş. Genelde daha pahalı her şey bunu soruyor. Burada en ucuzsa bir sorun vardır piyasada :D
Yani CEO'su ben değilim. Bu soruyu bana sormak saçma.

AVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artık 😅😅
Avmde birçok şey fiyatın 2-3 katı. Oyuncakcıların fiziksel mağazalara sahip olmasından kaynaklanıyor muhtemelen bu. Buna bağlı olarak internetten de o kadar ucuz olmuyor sitesinde falan. Örneğin legolar amazon hb gibi yerlerde en ucuza geliyor

Avmde birçok şey fiyatın 2-3 katı. Oyuncakcıların fiziksel mağazalara sahip olmasından kaynaklanıyor muhtemelen bu. Buna bağlı olarak internetten de o kadar ucuz olmuyor sitesinde falan. Örneğin legolar amazon hb gibi yerlerde en ucuza geliyor
Evet haklısın AVM'de gezmek için belki hediyelik almak için girmiştim şok geçirdim

Tahminim mağaza işletme maaliyeti çok yüksek artık.
Özellikle AVM kiralari çok uçtu.
E en az da 3 personel desen her mağazanın maaliyeti vardır 1 milyon ₺ aylık.
Ama internetten satış yapan biri için sadece depo maliyeti oluyor.
Genelde neden pahalı diye sormuş. Genelde daha pahalı her şey bunu soruyor. Burada en ucuzsa bir sorun vardır piyasada :D

Armağanda çalışmış birisi olarak o rakamların geliş fiyatını görseniz kar marjının ne kadar uçuk olduğunu görürsünüz 1'e 4 - 5 falan alıyorlar.

AVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artık 😅😅
Şöyle aslında eğer benim gibi 20+ biriysen en son böyle bir yerden oyuncağı 7-8 sene önce almışsindir.
Örnek veriyorum ben 2019'da amiral gemisi S9+'ı 4700₺'ye almıştım.
Şuan amiral gemisi telefon 120 bin.
Aynı oranda da o zamanlar bir oyuncak 100-150₺ iken şuan en ucuzu 1000₺'den kapıyı açıyor.

Geri