Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,464
AVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artıkTam tersi en ucuz burada.
Genelde neden pahalı diye sormuş. Genelde daha pahalı her şey bunu soruyor. Burada en ucuzsa bir sorun vardır piyasadaTam tersi en ucuz burada.
Avmde birçok şey fiyatın 2-3 katı. Oyuncakcıların fiziksel mağazalara sahip olmasından kaynaklanıyor muhtemelen bu. Buna bağlı olarak internetten de o kadar ucuz olmuyor sitesinde falan. Örneğin legolar amazon hb gibi yerlerde en ucuza geliyorAVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artık![]()
Evet haklısın AVM'de gezmek için belki hediyelik almak için girmiştim şok geçirdimAvmde birçok şey fiyatın 2-3 katı. Oyuncakcıların fiziksel mağazalara sahip olmasından kaynaklanıyor muhtemelen bu. Buna bağlı olarak internetten de o kadar ucuz olmuyor sitesinde falan. Örneğin legolar amazon hb gibi yerlerde en ucuza geliyor
Genelde neden pahalı diye sormuş. Genelde daha pahalı her şey bunu soruyor. Burada en ucuzsa bir sorun vardır piyasada![]()
Pahallı hocam geçen gün yeğenim yanımdaydı bir arabaya el attı ufacık araba demirdendi 350 tl verdim mecburen.AVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artık![]()
Yazık olmuş hocam yapacak bişey yok umarım mutlu olqmusturPahallı hocam geçen gün yeğenim yanımdaydı bir arabaya el attı ufacık araba demirdendi 350 tl verdim mecburen.
Şöyle aslında eğer benim gibi 20+ biriysen en son böyle bir yerden oyuncağı 7-8 sene önce almışsindir.AVM de bana pahalı gelmişti bqelki oyuncaklar pahalıdır artık![]()