aşırı gereksiz bir fiyatı var. alt tarafı strix ibaresi gözükecek diye bu kadar parayı bu ürüne vermek ahmaklıktan başka bir şey değil.ayrıca asus max 360 ta bulunan asetek yeni nesil pompa rog strix te yok. toparlasak sizin öneriniz geçersiz oluyor.
Bu kadar takma kafana dostum olabiliraşırı gereksiz bir fiyatı var. alt tarafı strix ibaresi gözükecek diye bu kadar parayı bu ürüne vermek ahmaklıktan başka bir şey değil.ayrıca asus max 360 ta bulunan asetek yeni nesil pompa rog strix te yok. toparlasak sizin öneriniz geçersiz oluyor.
Bİrader senin attıgın prime lc 360 asus max değil asus max 7k dan pahalı bilgi veriyosun bari doğru link at. Yanlış yönlendirme insanlarıaşırı gereksiz bir fiyatı var. alt tarafı strix ibaresi gözükecek diye bu kadar parayı bu ürüne vermek ahmaklıktan başka bir şey değil.ayrıca asus max 360 ta bulunan asetek yeni nesil pompa rog strix te yok. toparlasak sizin öneriniz geçersiz oluyor.
attığım linkte o fiyata kalmadıysa prime modeline oto atıyor olabilir ben max paylaştım.Bİrader senin attıgın prime lc 360 asus max değil asus max 7k dan pahalı bilgi veriyosun bari doğru link at. Yanlış yönlendirme insanları