40 Bin TL Sistem Önerisi

Ikinci el piyasasi derya deniz Abdullah hocayi youtube da takip ediyorsaniz ne sistemler topladi simdiye kadar, bir urunu 5 bine alip 20 bine satanda var tersini yapanda arkadasin ilk attigi sistemin daha iyisini isterse ikinci el 25 bine bende bulurum. Ama konuyu acarken ornek sifir satilan bir sistem belirtmis. Ikinci el isteseydi konuyu o sekilde acardi zaten. Kimsenin durumunu, dusunce tarzini bilmeden israr etmek anlamsiz bence.

Bu iyi gibi alınır demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ikinci el piyasasi derya deniz Abdullah hocayi youtube da takip ediyorsaniz ne sistemler topladi simdiye kadar, bir urunu 5 bine alip 20 bine satanda var tersini yapanda arkadasin ilk attigi sistemin daha iyisini isterse ikinci el 25 bine bende bulurum. Ama konuyu acarken ornek sifir satilan bir sistem belirtmis. Ikinci el isteseydi konuyu o sekilde acardi zaten. Kimsenin durumunu, dusunce tarzini bilmeden israr etmek anlamsiz bence.
Taksit olmadan alamıyoruz bu ürünü anladınız mi yoksa temiz ikinci el tek tek parça toplamayı bende yaparım sıkıntı değil

Hocam suan ulkede satilan a dan z ye hersey cok pahali ve fiyatini hak etmiyor zaten bu konuda herkes hemfikir. Bu mantikla arkadasin ya cok iyi bir indirim yakalamasi lazim yada bir iki sene fiyatlar duser diye beklemsi
Haklısınız hocam ama tek tek toplasa yani bu sistemde hiç olmaz gibi

Haklısınız hocam ama tek tek toplasa yani bu sistemde hiç olmaz gibi
Yapacak bir şey yok bütçe buna yetiyor ve her şey pahalı siz zenginseniz böyle düşünemeyebilirsiniz. Ama bilgisayarı alacak kişi çok hevesli yani 1 ay içinde alması lazım ve iyi bir şey bütçede 45k en fazla ondan dolayı. 5060 kötü değil işlemci vb de neden bu kadar şey dendi anlamadım

Yapacak bir şey yok bütçe buna yetiyor ve her şey pahalı siz zenginseniz böyle düşünemeyebilirsiniz. Ama bilgisayarı alacak kişi çok hevesli yani 1 ay içinde alması lazım ve iyi bir şey bütçede 45k en fazla ondan dolayı. 5060 kötü değil işlemci vb de neden bu kadar şey dendi anlamadım
Zengin felan değilim hocam bunla alakası yok ilk attığınız sistem gerçekten parasını hak etmiyordu bana göre 5060 felanda kötü değil öyle bişey söylemedim açıkçası umarım alan kişi istediğine ulaşır kötü bir şey soylemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan en mantıklı sistem bu arkadaşta atmış yukarıda zaten
İlk attığı sisteme dedim

Geri