Dış Cephe Döşemek İçin Pe-S/Ftp Cat 7/Cat 8

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
524
Şu anda binamızda VDSL2 hat var, malesef ki internet kablolarımız binamızın dışında yer alıyor ve dıs monteleme'den dolayı kestiler, yeni takacaklarmış. Takacakları kabloya güvenmiyorum ve kendi standartlarımdaki kabloyu taktıracağım. PE-S/FTP Cat 7 yada Cat 8 kablo arıyorım. Cat 7 yada Cat 8 istememin nedeni sokakta fiber kablo var, sadece başvuru için dilekçe vereceğim. En az 30 metrelik bir kablo işimi görür lakin uygun fiyatlı 45 metre vs. de kâfi ve göz kararıyla ölçü aldığım için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Şu anda binamızda VDSL2 hat var, malesef ki internet kablolarımız binamızın dışında yer alıyor ve dıs monteleme'den dolayı kestiler, yeni takacaklarmış. Takacakları kabloya güvenmiyorum ve kendi standartlarımdaki kabloyu taktıracağım. S/FTP Cat 7 yada Cat 8 kablo arıyorım. Cat 7 yada Cat 8 istememin nedeni sokakta fiber kablo var, sadece başvuru için dilekçe vereceğim. En az 30 metrelik bir kablo işimi görür lakin uygun fiyatlı 45 metre vs. de kâfi ve göz kararıyla ölçü aldığım için daha iyi olur.
cat 6 yeterde artar

CCA olmaz, alüminyum %60 daha dirençli ve kırılgan Bare Cooper lazım, saf bakır çok çok daha iyi.
kardeşim ben link paylaştım alırsın almazsın sana kalmış.madem bu akdar bilgilisin ne diye gereksiz insanların vaktini alıyorsun git al bakırını ne alacaksan.

Valla hocam aktif olarak arıyorum şu anda lakin hiçbir yerde bulamadım. Bu arada dışarısı için PE-S/FTP kablo almam gerekiyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim ben link paylaştım alırsın almazsın sana kalmış.madem bu akdar bilgilisin ne diye gereksiz insanların vaktini alıyorsun git al bakırını ne alacaksan.
Bu kadar bilgisiz iseniz neden yorum yapıyorsunuz...

Yaklaşık 75 metre kendi VDSL hattıma döşedim. Direkt evimden saha dolabına punchlattım bu kabloyu. Neredeyse kayıpsız şekilde alıyordum interneti tavsiye ederim.

Valla hocam aktif olarak arıyorum şu anda lakin hiçbir yerde bulamadım. Bu arada dışarısı için PE-S/FTP kablo almam gerekiyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar bilgisiz iseniz neden yorum yapıyorsunuz...
bilgisizlikle alakası yok işini cat 6 da görür eğer şizofren değilsen tabi.neyse dilediğini al iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,226
Son üye
Ramazan dalli

Geri