olur da kargo güncellemesi alırsa sabah ilk iş şubeden teslim almaya gideceğimO zaman hala şans var inşallah gelirde deli ettim kendimi indirim baka baka
olur da kargo güncellemesi alırsa sabah ilk iş şubeden teslim almaya gideceğimO zaman hala şans var inşallah gelirde deli ettim kendimi indirim baka baka
Kargo çıkardılar hocam millete fake kargo çıkarıp anında iptal çakmanın nedenide bu para alabilmek umarım amazon vermemiştir iade işleminde muhattap o olur yoksa süre bitene kadar vermezler o parayıİyide Amazon satıcıya ürünün bedelini göndermiyordur ki hemen
Alıntıyı görüntüle
normalde fake etikette amazondan kargo maili gelmiyordu bunda gelmiş bir ihtimal diyorum artık
Kınaya karsın artık üstüneçayı koyduk iptal haberlerini bekliyoruz
Şu olay olmaz umarım iptal edilceksede hemen edilsinAlıntıyı görüntüle
malum ssddede mail gelmişti
geçenki pro planda sahte etiket onda gelmedi kargoya verildi diye ama kargoda gözüküyor. sdd kargoya verildi maili gelmedi seninki gibi gecikti geldi. geçmiş gelen kargoya verildi yazılarına baktığımda hatalı fiyattan alıp bu mail gelen yok bende.Alıntıyı görüntüle
malum ssddede mail gelmişti
Bu nasıl üslup hocamKınaya karsın artık üstüne
ben olacağı söyleyeyim aynısını kioxia ssd firması da yaptıBiraz önce aradım Betayı bizimle ilgili bir durum yok Amazon bilir dedi direk fiyatla ilgili yorum yapmamız yasak v.s .Dedim kendi sitenden bu fiyata satıyor musun buradan 25 e alsam gelecek mi.Aldıysanız gelir dedi aradan 5-10 şansı adama gelebilme şansı sezdim.Ama % 90 iptal yer..Konuşan arkadaş pek güven de vermedi açıkçası nasıl bilgin yok nasıl yasak fiyatlandırma v.s
dhl de sorgu cıkıyormu hocamgeçenki pro planda sahte etiket onda gelmedi kargoya verildi diye ama kargoda gözüküyor. sdd kargoya verildi maili gelmedi seninki gibi gecikti geldi. geçmiş gelen kargoya verildi yazılarına baktığımda hatalı fiyattan alıp bu mail gelen yok bende.
hayırdhl de sorgu cıkıyormu hocam
Sanmıyorum. Önce belirli bir süre geçmesi lazım bence teslim edilmesinden sonra.Kargo çıkardılar hocam millete fake kargo çıkarıp anında iptal çakmanın nedenide bu para alabilmek umarım amazon vermemiştir iade işleminde muhattap o olur yoksa süre bitene kadar vermezler o parayı