❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

İyide Amazon satıcıya ürünün bedelini göndermiyordur ki hemen
Kargo çıkardılar hocam millete fake kargo çıkarıp anında iptal çakmanın nedenide bu para alabilmek umarım amazon vermemiştir iade işleminde muhattap o olur yoksa süre bitene kadar vermezler o parayı

Alıntıyı görüntüle
normalde fake etikette amazondan kargo maili gelmiyordu bunda gelmiş bir ihtimal diyorum artık
1783074199253.webp

malum ssddede mail gelmişti

Biraz önce aradım Betayı bizimle ilgili bir durum yok Amazon bilir dedi direk fiyatla ilgili yorum yapmamız yasak v.s .Dedim kendi sitenden bu fiyata satıyor musun buradan 25 e alsam gelecek mi.Aldıysanız gelir dedi aradan 5-10 şansı adama gelebilme şansı sezdim.Ama % 90 iptal yer..Konuşan arkadaş pek güven de vermedi açıkçası nasıl bilgin yok nasıl yasak fiyatlandırma v.s

Biraz önce aradım Betayı bizimle ilgili bir durum yok Amazon bilir dedi direk fiyatla ilgili yorum yapmamız yasak v.s .Dedim kendi sitenden bu fiyata satıyor musun buradan 25 e alsam gelecek mi.Aldıysanız gelir dedi aradan 5-10 şansı adama gelebilme şansı sezdim.Ama % 90 iptal yer..Konuşan arkadaş pek güven de vermedi açıkçası nasıl bilgin yok nasıl yasak fiyatlandırma v.s
ben olacağı söyleyeyim aynısını kioxia ssd firması da yaptı
x bir fiyata ürünü koyuyorlar özel indirimle deli gibi satıyor
sonra entegrasyon hatası diyip aradaki farkı amazon karşılasın istiyorlar
amazon karşılarsa gönderirler karşılamazsa iptal
(tahmindir)

geçenki pro planda sahte etiket onda gelmedi kargoya verildi diye ama kargoda gözüküyor. sdd kargoya verildi maili gelmedi seninki gibi gecikti geldi. geçmiş gelen kargoya verildi yazılarına baktığımda hatalı fiyattan alıp bu mail gelen yok bende.
dhl de sorgu cıkıyormu hocam

Kargo çıkardılar hocam millete fake kargo çıkarıp anında iptal çakmanın nedenide bu para alabilmek umarım amazon vermemiştir iade işleminde muhattap o olur yoksa süre bitene kadar vermezler o parayı
Sanmıyorum. Önce belirli bir süre geçmesi lazım bence teslim edilmesinden sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,747
Üyeler
198,624
Son üye
shindaire

Geri