❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

asıl mesela iptal değilde şöyle birkaç kişiye gelse kanıtlı olarak devamı iptal olsa ortalık bir karışsa ömürlü bir konu çıksa bizde tarih sahnesindeki yerimizi alsak konu alev alırken köşeme çekilip Sen sayfayı yenilediğinden beri yeni mesajlar geldi. Görüntülemek ister misin? mesajlarını okusam tek tek offf var bir hayalimiz

konu anti septik bir dezenfektana dönüştü birazda dhl kargo teslimi paylaşılırsa kendi kendini imha edecek

abi yapma agzım kokuyor aclıktan ben bile sipariş verdim öyle bir fiyat :D
:D yok canım çok ucuz da 800 tl lik monitör gibi hatalı durmuyor.
1. ilk stok 5 dakıkada bitti ve tekrar tekrar stok girdiler 2. satıcı amazon degildi amazon olması farketmez
5070 İ 27 ye verdi itopya vatan 9070 i 23 e verdi bence gelebilir bu.Onlar aynı dakika bitmişti ama.Böyle indirimler Abdullah abinin dediği gibi acil nakit ihtiyacı için yapılmış gibi duruyor.

Anladığım kadarıyla amazon kargoya vermek üzereyken satıcı iptal talep etmiş. Çağrı merkezine ulaşmaya çalışınca sürekli iade durumuyla ilgili bilgi al gibi şeyler çıkıyor zaten

1783079336427.webp

:D yok canım çok ucuz da 800 tl lik monitör gibi hatalı durmuyor.

5070 İ 27 ye verdi itopya vatan 9070 i 23 e verdi bence gelebilir bu.Onlar aynı dakika bitmişti ama.Böyle indirimler Abdullah abinin dediği gibi acil nakit ihtiyacı için yapılmış gibi duruyor.
sınırlı stok gelebilirdi belki ama almayan kalmadı baya çok satıldı

yav bunlar da bi alem, şu 5. parti satıcılara bi ayar ceza çeksinler, bize de 5er bin kupon versinler, konuşma devam ediyorsa talebi iletsene
Söyledimde bişe yapamayız dedi

ne kadar rahat yazmışın ben buhar makinesi aldıgımda elim ayagıma dolaştı yazmaya korkmuştum iptal çakarlar diye
Rahatılık değil kartıma para döndü ondan şüphelenip canlı desteğe bağlanmayı deneyince iade durumunu kontrol et yazısı çıktı. iptal gözükmüyor fakat iptal edilmiş gibi davranıyor şu an sistem
1783079764074.webp

1783079547726.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,706
Üyeler
198,616
Son üye
nonamed0g
Geri