Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
yarın teslim olsa bi şans olurduda teslim tarihi çok uzakÜrünü amazon gönderdiği için gelme şansı yokmu ? kargoya verildi gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
yarın teslim olsa bi şans olurduda teslim tarihi çok uzakÜrünü amazon gönderdiği için gelme şansı yokmu ? kargoya verildi gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Yarın teslimat olsa gelebilirdi depoya yakın kişilere ama suan iptal gibi duruyorÜrünü amazon gönderdiği için gelme şansı yokmu ? kargoya verildi gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Afied
abi yapma agzım kokuyor aclıktan ben bile sipariş verdim öyle bir fiyatÇok fazla stok girilmediyse gönderirler bunu öyle iptallik bi fiyat değil hele amazondan.
1. ilk stok 5 dakıkada bitti ve tekrar tekrar stok girdiler 2. satıcı amazon degildi amazon olması farketmezÇok fazla stok girilmediyse gönderirler bunu öyle iptallik bi fiyat değil hele amazondan.
İtopyada 1500 tane monitor iptal ettiler daha yeniben sipariş vermedim ama son zamanlarda böyle iptaller çok sık oluyor gibi(özellikle incehesapta)
Ürün amazon depodaysa farkeder hocam.1. ilk stok 5 dakıkada bitti ve tekrar tekrar stok girdiler 2. satıcı amazon degildi amazon olması farketmez
yarın teslimat olsa farkederdi neredeyse 1 hafta sonra diyor adamlar 10 kere iptal ederÜrün amazon depodaysa farkeder hocam.