gb55
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen bozuk olduguna kim inandırdı?
3 kere anakart değiştiren adama anakart değiştir muhtemelen anakarttan diyen adamsın fazla konusma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hala daha anakart diyor Allah herhangi birini senin eline düsürmesin 3 anakartta da aynı sorun mevcut demi milyonlarca kişi sorun yaşıyor ama sadece bu arkadaş dile getirmiş mod falan yok mu yanlış bilgiden banlasın arkadaşı
Kral vallahi ben de forum forum gezdim her şeyi izledim ama anakart temelli bir fikre denk gelmedim.Tamamen bozuk olduguna kim inandırdı?
3 kere anakart değiştiren adama anakart değiştir muhtemelen anakarttan diyen adamsın fazla konusma
Hala daha anakart diyor Allah herhangi birini senin eline düsürmesin 3 anakartta da aynı sorun mevcut demi milyonlarca kişi sorun yaşıyor ama sadece bu arkadaş dile getirmiş mod falan yok mu yanlış bilgiden banlasın arkadaşı
Az sonra servisi arayıp hangi anakart işlemci vs test yaptığını soracağım. Merak ettim ben de.Yapay zekâ doğru söyledi ama asıl sorun ekran kartının bozuk olmasından değil Nvidia Blackwell kartlarının PCIe 5.0'a göre tasarlanmasından ötürü IOMMU grupları temiz olması gerekiyor.
Anakart bozuk demedim, anakart ile ekran kartı uyuşmuyor. Bu konular artık düşük seviyeli yazılım ve donanımın mimari uyuşmazlığından kaynaklanıyor. Zaten bu tarz ucuz anakartlarda IOMMU / VFIO gibi şeyler tek bir yere toplanıyor. Üslubuna dikkat etmeni öneririm.