PC Den Hiç Anlamıyorum Bilgi Arıyorum

ercans55

80+
Reaksiyon skoru
0
Ekran görüntüsü 2026-07-03 163007.webp

BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ BUNLAR 2. EL ALDIM VE VALORANT İÇİN ALDIM AÇIKÇASI 400-500 FPS ALIRSIN DENDİ AMA BEN YALNIZCA 100-200 CİVARI FPS ALIYORUM NEYİ GELİŞTİRMEM GEREKİYOR BU BİLGİSAYARDA BAŞLIKTA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARDAN ANLAMIYORUM ÖNERİNİZ NEDİR ?

• Üzgün
Reaksiyonlar: kevx
Alıntıyı görüntüle
BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ BUNLAR 2. EL ALDIM VE VALORANT İÇİN ALDIM AÇIKÇASI 400-500 FPS ALIRSIN DENDİ AMA BEN YALNIZCA 100-200 CİVARI FPS ALIYORUM NEYİ GELİŞTİRMEM GEREKİYOR BU BİLGİSAYARDA BAŞLIKTA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARDAN ANLAMIYORUM ÖNERİNİZ NEDİR ?
almadan önce yazmış olsaydın kafan rahat olurdu aldıktan sonra yazmanın pek bi mantığı kalmıyor

Alıntıyı görüntüle
O işlemciyle 200 fps alman normal, 2018 çıkış yıllı bir işlemci. Sana satan arkadaş 400-500 fps diyerek seni keklemiş maalesef. Valorant özelinde yüksek fps almak istiyorsan işlemcini yükseltmen gerekiyor.

önemli olan bu sistemi ne kadara aldığın fiyat önemli yoksa aldığın fps normal o işlemci o ekran kartıyla

400-500 fps alıyor bu diye güvenip satın aldığın için öncelikle insanlara güvenmeme ve sorgulama özelliğini geliştirmen gerekiyor hocam. Yanlış anlama ama açıkça söylenen bir yalan var. Dolandırmış sizi. İnşallah korkunç bir fiyat ödememişsinizdir. Valorant işlemci seven bir oyun. L3 önbelleği önceliklendirerek bir işlemci satın almanız fps'inizi artırır.

400-500 fps alıyor bu diye güvenip satın aldığın için öncelikle insanlara güvenmeme ve sorgulama özelliğini geliştirmen gerekiyor hocam. Yanlış anlama ama açıkça söylenen bir yalan var. Dolandırmış sizi. İnşallah korkunç bir fiyat ödememişsinizdir. Valorant işlemci seven bir oyun. L3 önbelleği önceliklendirerek bir işlemci satın almanız fps'inizi artı
hangi işlemciyi önerirsin

Umarım bu sisteme max 22k falan vermişsindir umarım Yoksa gerçekten büyük kazıklanmışsınıdr

Ayrıca sistemi zaten almışsın insanların lafına güvenerek herşeyi yapmak bilmiyorum En azından bu siteyi biliyordun almadan önce söyleseydin yardımcı olurduk İntel platform bir sistemin var işlemciyi ne kadar yükseltebilirsin emin deilim

Bilmeseydin bile en azından yapay zeka yardım eder di be kral

almadan önce yazmış olsaydın kafan rahat olurdu aldıktan sonra yazmanın pek bi mantığı kalmıyor
O işlemciyle 200 fps alman normal, 2018 çıkış yıllı bir işlemci. Sana satan arkadaş 400-500 fps diyerek seni keklemiş maalesef. Valorant özelinde yüksek fps almak istiyorsan işlemcini yükseltmen gerekiyor.
önemli olan bu sistemi ne kadara aldığın fiyat önemli yoksa aldığın fps normal o işlemci o ekran kartıyla
9600k valorantta 300fps altına düşmez, baksaydınız keşke testlere. eski ama kötü değil o kadar, valorant da ağır bir oyun değil cs2'den bile hafif.

sadece işlemciyi yükselterek bu fps artar mı

9600k valorantta 300fps altına düşmez, baksaydınız keşke testlere. eski ama kötü değil o kadar, valorant da ağır bir oyun değil cs2'den bile hafif.
evet ama 1080p olup olmadığına yüksek düşük grafiklerine bağlı çokta bişey beklememek hele hele 20k gibi bir fiyat asla verilmemeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,660
Üyeler
198,609
Son üye
deykinggg
Geri