❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Kimseye gelmedi ki :D hepsi aı ile fotoğraf yapıyor makarasına :D Gerçek sandıysanız söylyeyim dedim.Sipariş edilenler kargoda gözüküyor hemde sipariş edilenden 3 4 saat önce verilmiş falan.Fake kargo yani
Sonuçta 22k ya 9070 satıldı 25k ya 9070xt satılsa ayıp olmaz gibi.

Her yere el atan rekabet kurumunun da buraya bi' el atması lazım. Ucuzdan yazıp yazıp iptal etme olayına. Yanlış fiyat girilebilir doğrudur fakat çok fazla olmaya başladı artık. Burada vakit harcıyoruz, satıcının sitesine giriyoruz reklam varsa reklam görüyoruz, tıklama veriyoruz.

Ekler

• 227826.webp
    227826.webp
    124.6 KB · Hit: 99
  • 227828.webp
    227828.webp
    79.7 KB · Hit: 88
Bunun THH'si çok rahat kazanılır bu arada
bEnce. Akakçe geçmişinden %30 falan ucuz

Ram olayından önce nitro modeli 29999 düşüyordu neresi normal değil dostum ?
geçmişe dönük örnek vermeyin allah aşkına kaç yaşında adamlarsınız işin matematiğini yapıp alıntı girin ram olayı olmadan önce nitro 29kydı diyor eleman ya iyi alın her indirimde gördüğünüzü 1 sene sonra fiyatı artınca iyi ki almışım dersiniz.

geçmişe dönük örnek vermeyin allah aşkına kaç yaşında adamlarsınız işin matematiğini yapıp alıntı girin ram olayı olmadan önce nitro 29kydı diyor eleman ya iyi alın her indirimde gördüğünüzü 1 sene sonra fiyatı artınca iyi ki almışım dersiniz.
Kardeş sipariş vermediysen neyi uzatıyosun. Verdiysen THH ye e devletten yolla evrakları ya tutarsa. Zaman zaman 32-33 bandına düşen kartın 25299₺ olması fiyat hatası değil on numara indirim dedirtir insana. Boş yapmadan devam edelim

İptal edildiğine dair mail geldi.

Merhabalar entegrasyon problemi sebebiyle sipariş iptal edilmiştir.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm iptal nedeni nedir entegrasyon hatası nedir dedim. Detaylı bilgi aldım yani. Ürün stokta olmadığı için iptal edilmiştir dedi. Stokta olmayan ürünü nasıl satışa çıkardınız stok bittikten sonra 20 adet daha stok eklediniz dedim cevap veremedi. Stokta olduğunu herkes biliyor satıcının kendi web sitesinde satılıyor bunuda söyledim. Tam THH vermelik olay ama uğraşmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,974
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri