❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Kardeş sipariş vermediysen neyi uzatıyosun. Verdiysen THH ye e devletten yolla evrakları ya tutarsa. Zaman zaman 32-33 bandına düşen kartın 25299₺ olması fiyat hatası değil on numara indirim dedirtir insana. Boş yapmadan devam edelim
Bu kafayla sizi çok güderler. İyi indirimmiş babanın hayrına dağıtıyorlar zaten bu kartları da xd

Kardeş sipariş vermediysen neyi uzatıyosun. Verdiysen THH ye e devletten yolla evrakları ya tutarsa. Zaman zaman 32-33 bandına düşen kartın 25299₺ olması fiyat hatası değil on numara indirim dedirtir insana. Boş yapmadan devam edelim
Aynen 10 numara indirim o yüzden iptal ediyorlar hepsini.

İstediğim kadar da uzatırım ürünü almak zorunda değilim bir şey yazmak için. Fiyatın normal olmadığını bariz bir fiyatlandırma hatası olduğunu söylüyorum siz hayal dünyanızda 25kya bu kartı aldığınızı düşünüp benim söylediğime inatla karşı çıkıyorsunuz delüzyonel olmaya gerek yok bu kadar.

Aynen 10 numara indirim o yüzden iptal ediyorlar hepsini.
32-33k zaten indirimi onun üstüne 7-8k indirim bekliyorsan çok safsın brom. Satıcıları da savunduğum falan yok, alanlar thh'yle uğraşssın. Hepimiz için daha iyi olur.

Müşteri hizmeti hasar olabilir yolda dedi, dedim tekrar stokta? Malesef bir şey yapamayız dedi saveı başından. Sırf tilt etti diye thh açasım var

Gene kafalarına göre iptal edilen ürün. İncehesaptaki sogutmada iptal edildi.

İkisi içinde thh gideceğim sırf ibnelik olsun diye

İstediğim kadar da uzatırım ürünü almak zorunda değilim bir şey yazmak için. Fiyatın normal olmadığını bariz bir fiyatlandırma hatası olduğunu söylüyorum siz hayal dünyanızda 25kya bu kartı aldığınızı düşünüp benim söylediğime inatla karşı çıkıyorsunuz delüzyonel olmaya gerek yok bu kadar.
Gönderen nasıl gönderiyor. Vatan Bilgisayar RX 9070 Pulse'yi 23 bine sattı. Yüzlerce kişi aldı ve teslim edildi.

Gönderen nasıl gönderiyor. Vatan Bilgisayar RX 9070 Pulse'yi 23 bine sattı. Yüzlerce kişi aldı ve teslim edildi.
9070 GRE çıkacağı için tüm stokları bitirdiler çünkü ikisi de aynı fiyattan satışa çıktı. Onun durumuyla bu çok farklı. Zaten vatandaki indirimler gerçek oluyor. Biraz ekrana geniş pencereden bakın lütfen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070 GRE çıkacağı için tüm stokları bitirdiler çünkü ikisi de aynı fiyattan satışa çıktı. Onun durumuyla bu çok farklı. Zaten vatandaki indirimler gerçek oluyor. Biraz ekrana geniş pencereden bakın lütfen.
1783092468273.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
THH şunu kanıt göstersem gene yeter benim adıma yalan iptal bilgisi.
1000198348.webp

Bu senin kendi argümanın. Ram içinde mi böyle söyleyeceksin? Sonuç olarak 30 binlik RX 9070, 7 bin TL indirimle 23 bine teslim edildi. 33 binlik kartında 25 bine teslim edilmesini beklemek olağan bir durumdur. İmkansız değil absürt bir fiyat hatası yok. Ayrıca iptal etme nedeni olarak stokta yok şeklinde bilgi veriliyor ama satıcının kendi web sitesinde stok var.

Müşteri hizmeti hasar olabilir yolda dedi, dedim tekrar stokta? Malesef bir şey yapamayız dedi saveı başından. Sırf tilt etti diye thh açasım var
Güzel bir THH dilekçesi yaz hocam net kazanırsın bence olması gereken fiyat 30k zaten 5k indirim oldukça normal bir indirim bana göre bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,931
Üyeler
198,662
Son üye
kalorifertamircisi

Geri