Yurtdışı iPhone 17 Pro Max Dual Sim Kullanabilir Miyim?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,125
Arkadaşlar Gürcistandan İPhone 17 pro max aldım henüz Türkiye'ye gelmedim biraz araştırdım ama emin olmak için size de sormak istedim benim aldığım model e-sim ve çalışanlar dual sim olduğunu söyledi ben şimdi bu cihazı Vodafone'dan e sim ile 4+4 ay kullanabilirim değil mi?

Hocam gürcistandaki model e-sim+nano-sim sır (yani türkiyedeki gibi)

Çift Nano sim istiyorsanız çin gibi e-sim'in desteklenmediği yerlerden almanız gerekiyor

Ve evet 8 ay boyunca kullanabilirsiniz
(Ama çift Nano sim daha iyi olur)

Hocam gürcistandaki model e-sim+nano-sim sır (yani türkiyedeki gibi)

Çift Nano sim istiyorsanız çin gibi e-sim'in desteklenmediği yerlerden almanız gerekiyor

Ve evet 8 ay boyunca kullanabilirsiniz
(Ama çift Nano sim daha iyi olur)

Hocam bana fiziksel sim yok dediler de ondan biraz korktum iki sim de e simmiş

Hocam zannetmiyorum daha yeni uygulanmaya başladı AMERİKADA!?

Hocam o iş sıkıntı ben söyleyeyim mümkünse çinden al

Hocam daha aldım valla ya, en kötü iki telefon taşırım yeter ki şu bizimkilere yüzde 100 vergi vermemek için aldım cihazı. Wi fi olan yerlerde sıkıntı olmuyor zaten en kötü o şekil kullanım ama araştırdım sanırım E-sim çalıyormuş Türkiye'de

Hocam daha aldım valla ya, en kötü iki telefon taşırım yeter ki şu bizimkilere yüzde 100 vergi vermemek için aldım cihazı. Wi fi olan yerlerde sıkıntı olmuyor zaten en kötü o şekil kullanım ama araştırdım sanırım E-sim çalıyormuş Türkiye'de
Benim demek istediğim çift e-sim olayının Amerika'daki iPhone 17 pro max cihazlarında olması

Her neyse senin dediğin cihazda 1 tane e-sim 1 tane de nano-sim var

Hocam 12 ay boyunca kullancaksanız eğer bu server kayıt muhabbeti apple'da olmuyor haberiniz olsun

Hocam ikinci el yurtdışı iPhone 17 pro max'e bakabilirsiniz aklınızda bulunsun

Benim demek istediğim çift e-sim olayının Amerika'daki iPhone 17 pro max cihazlarında olması

Her neyse senin dediğin cihazda 1 tane e-sim 1 tane de nano-sim var

Hocam 12 ay boyunca kullancaksanız eğer bu server kayıt muhabbeti apple'da olmuyor haberiniz olsun

Hocam ikinci el yurtdışı iPhone 17 pro max'e bakabilirsiniz aklınızda bulunsun

Hocam daha aldım valla bugün dediğim gibi bakamam kutusunu bile açamadım tax free yanmasın diye. Türkiye'ye dönünce bakacağım çaresine Vodafone' a falan gider bir e sime çevirmeye çalışırım hattımı olursa olur inşallah

gürcistandaki modeller 1 fiziki 1 esim oluyor ve bu seneyi kurtarır 8 ay kullanırsın sim başına 4 ay. seneyede yıl başında açılır elülün ilk haftasına kadar kullanırsın sonra kapanır yani toplam 12-13 ay kesintisiz kullanabilirsin telefonu

gürcistandaki modeller 1 fiziki 1 esim oluyor ve bu seneyi kurtarır 8 ay kullanırsın sim başına 4 ay. seneyede yıl başında açılır elülün ilk haftasına kadar kullanırsın sonra kapanır yani toplam 12-13 ay kesintisiz kullanabilirsin telefonu

Benimki dual E-sim hocam fiziksel olan versiyonu 9 bin TL daha pahalıydı 🥺

dostum adam gürcistan telefonu almamış olabilir adamlara da dışarıdan gelmiştir belki
hocam e sim için bayiye gitmeden türk telekom uygulamasından geçiş yaptım vodafoneu bilmiyorum bi bakın ama uygulamaya
çift e sim benimki de japon cihazı 8 ay boyunca kullanabiliyoruz
e sim fiziksel sim olması farketmiyor sadece çift imeı olması gerekiyor o da tümiphonelarda standart.
youtubeda e simden e sime geçiş var diğer imeiye geçiş yani videoya bakarak yapabilirsiniz

Hangi model olursa olsun gün sonunda çift sime yani çift IMEI'ye sahip olduğu için 4+4'ten her türlü faydalanırsın. Üstteki arkadaşın Çin'den gelen modelleri al demesini umursama çünkü Çin'e dağıtılan iPhonelar'da Apple Intellegance ve yeni gelecek olan Siri AI yok. Ek bilgi olarak da Arabistan'daki telefonlarda da FaceTime yok. Gürcistan'dan almak mantıklı olmuş, hayırlı olsun.

dostum adam gürcistan telefonu almamış olabilir adamlara da dışarıdan gelmiştir belki
hocam satarken zorlanırsınız keşke 1 fiziki 1 esim alsaydınız. ip15pro 1 fiziki 1 esim ile 16pro 2 esim piyasası aynı ve yukarda birisi daha demiş 2 adet siminiz oluyor mantıken evet yani yine 8 ay kullanırsınız

hocam satarken zorlanırsınız keşke 1 fiziki 1 esim alsaydınız. ip15pro 1 fiziki 1 esim ile 16pro 2 esim piyasası aynı ve yukarda birisi daha demiş 2 adet siminiz oluyor mantıken evet yani yine 8 ay kullanırsınız
Satılırken çok da wowluk bir fark olacağını sanmıyorum. Ben 17 Pro Max ilanlarına girdiğimde sıfır kutularda bile fiziksel ile sanal olanların arasında 1.000-2.000₺ anca görüyorum. Zaten zaman geçtikçe artık hepsi sanallaşacak, o senaryodan sonra insanlar artık sanal tercih etmeye başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,304
Üyeler
198,947
Son üye
sahsaheser

Geri