Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

BEYLER MSI SPATIUM M470 PRO ALINIR MI YOKSA SAMSUNG EVO PLUS 990 1TB BEKLİYİM Mİ

Mantara bağlayan bir gaming gecesi şahsımca alınacak hiç bir şey yok sakın almak için almayın arkadaşlar.

selamlar herkese,
27'' monitör arayışım var. hem iş için kullanıyorum hem de cs, pubg, farming, ets gibi oyunlar oynuyorum.
dümdüz 5060'a sahibim. ileride kartta yükseltme yapmayı düşünüyorum fakat henüz değil. içlerinde 1 tane de 2k monitör olduğu için belirtmek istedim.
şuanda lg ultragear var 144hz size hangisi daha okey olur. şimdiden teşekkürler

selamlar herkese,
27'' monitör arayışım var. hem iş için kullanıyorum hem de cs, pubg, farming, ets gibi oyunlar oynuyorum.
dümdüz 5060'a sahibim. ileride kartta yükseltme yapmayı düşünüyorum fakat henüz değil. içlerinde 1 tane de 2k monitör olduğu için belirtmek istedim.
şuanda lg ultragear var 144hz size hangisi daha okey olur. şimdiden teşekkürler

1080p 27 inç güzel gözükmez hocam pikselleri sayarsınız ayarları kısarım diyorsanız 2k olabilir

iyi akşamlar xpgnin2x24 GB silver lancer ramim var 8000mhz, aslında intel uyumşu xmp varmış expo yokmuş bu ramlerde ama işlemcimi 7800x3d almıştım. Şu gaming gecesindeki msi anakart 8000Mhz destekliyormuş alsam bu ramlerle işlemcimi kullanabilir miyim

6 bine lexar nq790 1tb lık ssd si alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,146
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri