🔥İndirim Ryzen 5 5600 Ddr4 İşlemci 5399 TL

Rekortman

80+
Reaksiyon skoru
30
Kendim epey baktım pek düşen bir işlemci değil 2. Elleri bile 4 bin liraya direk satılıyor. Taksitli garantili olarak ihtiyacı olanlar alabilir.
bu fiyata elimi sürmem yanında bile geçmem selam bile vermem. dibin dibini görmesi gereken işlemci saçma düzeyde şişik. düşmesi lazım fiyatının hemde baya düşmesi gerek.

bu fiyata elimi sürmem yanında bile geçmem selam bile vermem. dibin dibini görmesi gereken işlemci saçma düzeyde şişik. düşmesi lazım fiyatının hemde baya düşmesi gerek.
Kesinlikle katılıyorum. Epey takip ediyorum hocam ama DDR4 bir sistemim var bir işlemci yükseltmesi lazımdı aldım geçen hafta. Daha iyi bir fikir bulamadım acaba 3-5 ay ertelesem ne olur diye de düşünmedim değil. 2. Elde bile 4-4,5 a hızlıca satıldığını görünce en azından taksitli ve kapıma kadar geliyor diye düşündüm.

ikinci eli geçen sene 3 civarıydı satıp 5700x3d ye geçmiştim 7 ye almıştım

R5 2600 var rx570 ile beraber sadece valorant oynuyorum 5600 ü almalı mıyım yoksa ddr5 ramlerin düşmesini mi bekliyim sizce

Kendim epey baktım pek düşen bir işlemci değil 2. Elleri bile 4 bin liraya direk satılıyor. Taksitli garantili olarak ihtiyacı olanlar alabilir.

Bu mu yoksa i5 225f mi bilemedim bi tek ramde biraz fazla para cikar ama diger bilesen fiyatlari nerdeyse ayniya gelir.

ikinci eli geçen sene 3 civarıydı satıp 5700x3d ye geçmiştim 7 ye almıştım
Geçeen yaz 4.5k ya aldım sıfır 5600x 1 yıl garantisi var daha, satsam aynı paraya satabiliyom fanlı kutulu

Geçeen yaz 4.5k ya aldım sıfır 5600x 1 yıl garantisi var daha, satsam aynı paraya satabiliyom fanlı kutulu
Geçen sene 4.5k'ya 60 tane kola alabiliyorken şuanda 4.5k'ya 40 kola alabiliyoruz. Gereksiz bir hesap ama duramadım.

2-3 ay önce tanıdık arkadaşımdan 5600x + b450m h anakarti birlikte 6k ya aldim, 4.5 islemci 1.5 anakart

Şu işlemciyi 2. el 5k ya sattım. Sonra gidip 4.5k 7500f aldım Hala şaşıyorum. Lanet ram fiyatları tüm piyasayı deli etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,947
Üyeler
198,665
Son üye
Mini_itx

Geri