❌İndirim Bitti! Sadece Mağaza!!! Corsaır Vırtuoso Max Wıreless 10k TL

Hocam bence genelleme yapmaniz uygun değil kullandığınız modeli kıyaslarsanız daha iyi her markanın iyi kötü farklı kullanıcılara hitap eden ürünü vardır ,mesela razer kraken v4 pro fiyatina göre vasat bir kulaklık sadece haptik tercih eden alır, bende razer frejya ve wolverine v3 pro olmasına rağmen haptik için bu kulaklığa para vermem, astro a50 ayni fiyat bantlarinda çok daha iyi kulaklık,corsair hs80 ve hs80 max hyperx cloud 3 wirelessten daha iyi, millet cloud 2 için överken roccat khan aimo çok daha iyi bir kulaklık artık üretimi yok turtle beach aldiktan sonraki ürünlerini de denedim kalite düşük
Hocam bu 3 markanın coğu modelini asağı yukarı deneyimledim o yüzden lafı biraz kısa tuttum.
Steelseries segment segment razer ve corsairin altında belki 1 modeli farklı çıkar ama en konforlu modelleri üretiyorlar genellikle.
Razer oyun olarak model model diğer iki firmadan neredeyse her zaman iyi üretti.
Corsair ise bu iki firmadan yine neredeyse her zaman ses kalitesi olarak 2 sınıf daha üsttü cünkü kullandıkları sürücüler çoğunlukla daha kaliteliydi. Başka markalar eklenirse eleştiriler değişir ama bu 3 marka arasında %90 bu şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben gen 1 steelseries arctis nova 7p wireless kullanıyorum konuş basta sıkıntılı biraz mikrofon sorunları var onun dışında güzel
Bu modelinde kalitesi iyi seviyede ama asıl olayı konforu. Corsair max taksan nova7 de ki konforu ararsın ama bass ve ses kalitesi yüksekliği vs fazla iyi bulursun.

10 k düşse alsam diyordum düşmez diye hs-80max yeniledim sabah denk gelse yine düşünürdüm ama sorun yok buda çok iyi.

10 k düşse alsam diyordum düşmez diye hs-80max yeniledim sabah denk gelse yine düşünürdüm ama sorun yok buda çok iyi.
kanka bende h80max kullanıyorum bayadır sapıtmaya basladı bi seslerı hosuma gıtmemeye basladı mic iyidi başlarda ama şuan her sesi alıyor bende degıstırmek ıstıyorum

genel olarak rekabetcı oynamıyorum ama oynadıgımda oluyo benım beklentım fılm dızı müzik de benı memnun etsın dıger oyunlarda uzmesın

Hocam bu 3 markanın coğu modelini asağı yukarı deneyimledim o yüzden lafı biraz kısa tuttum.
Steelseries segment segment razer ve corsairin altında belki 1 modeli farklı çıkar ama en konforlu modelleri üretiyorlar genellikle.
Razer oyun olarak model model diğer iki firmadan neredeyse her zaman iyi üretti.
Corsair ise bu iki firmadan yine neredeyse her zaman ses kalitesi olarak 2 sınıf daha üsttü cünkü kullandıkları sürücüler çoğunlukla daha kaliteliydi. Başka markalar eklenirse eleştiriler değişir ama bu 3 marka arasında %90 bu şekilde.

Bu modelinde kalitesi iyi seviyede ama asıl olayı konforu. Corsair max taksan nova7 de ki konforu ararsın ama bass ve ses kalitesi yüksekliği vs fazla iyi bulursun.
Benim sıralamam Razer<Corsair<SS'tir.
Malzeme kalitesi olarak SS<Corsair.
Corsair saçma sapan hatalar yapmasa piyasada yaptığı malzeme kalitesiyle lider olurduda, çok saçma ürün çıkarıp insanların güvenini sarsıyor. Bide TR garanti problemleride var. Bir zamanlar corsair ekipman setim vardıda, dağıttım sonra.

Benim sıralamam Razer<Corsair<SS'tir.
Malzeme kalitesi olarak SS<Corsair.
Corsair saçma sapan hatalar yapmasa piyasada yaptığı malzeme kalitesiyle lider olurduda, çok saçma ürün çıkarıp insanların güvenini sarsıyor. Bide TR garanti problemleride var.
Biraz ilginç bir sıralama olmuş hocam her ürünü kendi başına değerlendirmek lazım diye düşünüyorum

Biraz ilginç bir sıralama olmuş hocam her ürünü kendi başına değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
Ben konudan ayrı üstteki mesaja cevap verdim o yorumu okursanız biraz genelleme bir konuşma zaten. Aynı segmentte aynı rakiplerini kıyaslayarak yazdım teknoloji forumu neticede 3 aşşağı 5 yukarı ne dediğimi anlamışlardır diye uzun yazmadım. Yoksa 2k lık corsair ile 10k'lık ss kıyaslanmayacağını herhalde biliyorlardır zaten. Bu kulaklık alınmaz gidip SS alın demek değil yani yazdığım şuan güncel piyasayı ve rakibini bilmiyorum. SS, Corsair, Razer kulaklık imaj ve kullanıcı tecrübe değerlendirmesi olarak alabilirsiniz. Yorumuna cevap verdiğim kişi ile yazacağım şeyler aynıydı muhtemelen oda benim gibi 3 markayıda kullanmış, yorumunun üstüne çok detaylı birşeyde söylemek istemedim gayet güzel açıklamış çünkü.

Son düzenleme:
kanka bende h80max kullanıyorum bayadır sapıtmaya basladı bi seslerı hosuma gıtmemeye basladı mic iyidi başlarda ama şuan her sesi alıyor bende degıstırmek ıstıyorum

genel olarak rekabetcı oynamıyorum ama oynadıgımda oluyo benım beklentım fılm dızı müzik de benı memnun etsın dıger oyunlarda uzmesın
Ayni problem 2 sene sonra zayıfladı mikrofon ses kalitesi düştü ama batarya iyidi yeni aldım şuan güzel kablosuz kulaklıklar hemen hemen hepsi zayıflıyor hissediyorlar.

https://www.amazon.com.tr/beyerdynamic-DT-990-PRO-Kulaklıkları/dp/B07KFN5LL4/ref=sr_1_2?sr=8-2 bunun gibi secenekler var ken bu kulaklıga para verilmez beyler oyunlarda farkı çok indirime girse tekrar alırım ama girmiyor
Çok dar bir bakış acısı hocam. Ses kalitesi muazzam olsa da Kablolu. 5 yıldır kablolu kullaklık kullanmıyorum mesela. Ekipmanlarda ki en büyük nimet kulaklığın kablolu olması ve bu modeller de yalıtım neredeyse 0. Dışarda ki bütün sesi duyuyorsun. Yüksek seste bişey dinliyorsan da odadakiler duyuyor.

Ama yalan yok 6 7k olsa müzik dinlemek için alırdım zevki çok iyi

Çok dar bir bakış acısı hocam. Ses kalitesi muazzam olsa da Kablolu. 5 yıldır kablolu kullaklık kullanmıyorum mesela. Ekipmanlarda ki en büyük nimet kulaklığın kablolu olması ve bu modeller de yalıtım neredeyse 0. Dışarda ki bütün sesi duyuyorsun. Yüksek seste bişey dinliyorsan da odadakiler duyuyor.

Ama yalan yok 6 7k olsa müzik dinlemek için alırdım zevki çok iyi
Cok dar bii bakış acısı doğru degil evde pc başında oturuyorum kaplo beni rahatsiz etmiyor en önemli şey ses kalitesi ve oyun performansı ama siz hergün 8-10 saat kulaklık takıyorsanız sürekli ayaga kalkıyorsanız o rası ayrı mantıklı ola bilir

Mağazaya özel satışlara ayar oluyorum kardeşim ben İstanbul'da yaşamıyorum ki. verim kargo parasini yollayın

Mağaza özel nedir la koy 200 tl daha fiyatına kargola sanki çok zor. Kargo zaten bunlara bedava fazladan para kazanırlar, saçmalık. Hoş bu ürün iyi mi hangisi iyidir onu da bilmiyorum taa 2016'da aldığım steel series arctis 7 var pedi falan çıktı artık yeni ped mi alsam yeni kulaklık mı kararsızım.

Mağaza özel nedir la koy 200 tl daha fiyatına kargola sanki çok zor. Kargo zaten bunlara bedava fazladan para kazanırlar, saçmalık. Hoş bu ürün iyi mi hangisi iyidir onu da bilmiyorum taa 2016'da aldığım steel series arctis 7 var pedi falan çıktı artık yeni ped mi alsam yeni kulaklık mı kararsızım.
Kanka internete actilar ödemeyi bilgin olsun alacak olan varsa alabilir stok varken ben aldım

Geri