- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu 3 markanın coğu modelini asağı yukarı deneyimledim o yüzden lafı biraz kısa tuttum.Hocam bence genelleme yapmaniz uygun değil kullandığınız modeli kıyaslarsanız daha iyi her markanın iyi kötü farklı kullanıcılara hitap eden ürünü vardır ,mesela razer kraken v4 pro fiyatina göre vasat bir kulaklık sadece haptik tercih eden alır, bende razer frejya ve wolverine v3 pro olmasına rağmen haptik için bu kulaklığa para vermem, astro a50 ayni fiyat bantlarinda çok daha iyi kulaklık,corsair hs80 ve hs80 max hyperx cloud 3 wirelessten daha iyi, millet cloud 2 için överken roccat khan aimo çok daha iyi bir kulaklık artık üretimi yok turtle beach aldiktan sonraki ürünlerini de denedim kalite düşük
Steelseries segment segment razer ve corsairin altında belki 1 modeli farklı çıkar ama en konforlu modelleri üretiyorlar genellikle.
Razer oyun olarak model model diğer iki firmadan neredeyse her zaman iyi üretti.
Corsair ise bu iki firmadan yine neredeyse her zaman ses kalitesi olarak 2 sınıf daha üsttü cünkü kullandıkları sürücüler çoğunlukla daha kaliteliydi. Başka markalar eklenirse eleştiriler değişir ama bu 3 marka arasında %90 bu şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu modelinde kalitesi iyi seviyede ama asıl olayı konforu. Corsair max taksan nova7 de ki konforu ararsın ama bass ve ses kalitesi yüksekliği vs fazla iyi bulursun.Ben gen 1 steelseries arctis nova 7p wireless kullanıyorum konuş basta sıkıntılı biraz mikrofon sorunları var onun dışında güzel