🔥İndirim Ryzen 5 5600 Ddr4 İşlemci 5399 TL

1 hafta falan oldu o arada 4250 liraya falan satanlar vardı. Beklemektense oluruna vereyim gitsin dedim. İkinci elde genelde beklemeyi sevmem :D şimdi b450m s2h he 2 tane 8 lik ddr4 ram var ramlere 4 anakarta 2 yazdım onda da indirim yapıcam :D
4.5k ya 5600x alınır mı?

7500f de aynı para bunun çok çok üstünde performans veriyor, güncel sistem dizerken am4 dizmek gibi bi hata yaptım. Hepsini iade edip am5'e geçtim, zaten ddr4 ram ile ddr5 16gb ram arasında 5-6k fark var sadece. Sıfırdan kesinlikle am4 dizmeyin, am4 ddr4 fiyatları inanılmaz pahalı.

Şu paraya 5600 alacağıma giderim aslanlar gibi 8400F alıp DDR5 RAM parası öderim

7500f de aynı para bunun çok çok üstünde performans veriyor, güncel sistem dizerken am4 dizmek gibi bi hata yaptım. Hepsini iade edip am5'e geçtim, zaten ddr4 ram ile ddr5 16gb ram arasında 5-6k fark var sadece. Sıfırdan kesinlikle am4 dizmeyin, am4 ddr4 fiyatları inanılmaz pahalı.
Sıfır alınmaz zaten ikinci el am4 dizilir

Sıfır dizmiyorum. Anakart ve işlemciyi ikinci el olarak yükseltmek istiyorum. Ddr5 e param yetmez

Sıfır dizmiyorum. Anakart ve işlemciyi ikinci el olarak yükseltmek istiyorum. Ddr5 e param yetmez
Açıkçası ölü sokette anakart yatırımını doğru bulmuyorum, karar senin tabii ki ama ddr4'de alabileceğin max işlemci 5800x3d olur o da inanılmaz absürt fiyatlara satılıyor.

Açıkçası ölü sokette anakart yatırımını doğru bulmuyorum, karar senin tabii ki ama ddr4'de alabileceğin max işlemci 5800x3d olur o da inanılmaz absürt fiyatlara satılıyor.

3kya alınır mı
img_4113-webp.946918

anakartı güncellemesen ne olur ki? imzanı yeni gördüm. Bende asus prıme b350m-a ya takma niyetiyle alıyorum. Anakart masrafı çıkınca pek bi esprisi kalmıyor sanki

anakartı güncellemesen ne olur ki? imzanı yeni gördüm. Bende asus prıme b350m-a ya takma niyetiyle alıyorum. Anakart masrafı çıkınca pek bi esprisi kalmıyor sanki
Çok eski anakart bir kaç ay sonrada m2 Pcle 4.0 ssd alıp daha da hızlandırmak için ama sanırım ryzenden vazgeçtim en hesaplısı ıntel almak anakartları çok ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,310
Üyeler
198,741
Son üye
ssahin2929

Geri