❌İndirim Bitti! Next Ye-43020fs2 43" 109 Ekran Ultra Hd Webos Smart Tv 8.681,78tl

stok var çektim bir tane
Vay be 13 dk yla mi kacirdim 😅 bu urunu alsak duvara sabitlemeden nasıl havada tutabiliriz varmı fikri olan yatak odasına koyayım diyorum da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oda benim iptal ettiğimdir kesin :D. Yine ara ara yoklayın.

İptal gelmez. Öğlenden beri bir sürü ürün verdi böyle. Şu matkap bedavaya gitti.

Alıntıyı görüntüle
Abi nerden bakiyosun indirime girenlere acaba

2 stok gözüküyor

1783178697553.webp

4K için bedava fiyat değil mi anlamadım alsam da full hd gelirse iadesi sıkıntı olacak

4K için bedava fiyat değil mi anlamadım alsam da full hd gelirse iadesi sıkıntı olacak
Knk konustum ben stok bitince linkdeki urunun stok numarasi degisiyor 1080p ile 4k gelecek

Knk konustum ben stok bitince linkdeki urunun stok numarasi degisiyor 1080p ile 4k gelecek
dediğini tam anlamadım reis 4k mı geliyor

1080p olarak düzeltildi sepetimden de silindi anlık :D

Şuan stok bittiği için link 1080p başka modele yönlendiriyor fakar aldığınız model 4k. Zaten attığım resimde de gözüküyor. Bence müşteri hizmetleri olmayan stoktaki modele bakıp konuşuyor gibi geldi.
Knk lavuğa anlatıyorum.Next orjinal sayfasında bile bu kodlu model 4k olarak gözüküyor.Bana hala ben amazon stogundan bakıyorum diyor.

Knk lavuğa anlatıyorum.Next orjinal sayfasında bile bu kodlu model 4k olarak gözüküyor.Bana hala ben amazon stogundan bakıyorum diyor.
Bunların birbirinden haberi yok. Geçen 70klık buharlı temizleme makinesini 1112Tlye aldılar. Müşteri hizmetleri biz o ürünleri göndermeyiz, 70k lık ürünün o fiyata gönderilmesi mümkün değil felan demişler. Alan herkesin evine kargolar geldi :D. 1 tanesi de forumda hatta alan arkadaşlardan.

Şuan stok bittiği için link 1080p başka modele yönlendiriyor fakar aldığınız model 4k. Zaten attığım resimde de gözüküyor. Bence müşteri hizmetleri olmayan stoktaki modele bakıp konuşuyor gibi geldi.
hayır başlık hatası gibi bi durum var büyük ihtimal çünkü benim sepetimdeki ürün de silindi, daha önce de yaşadım gigabyte b550 wifi anakart yazıyordu bana wifisiz model geldi iade etmiştim

hayır başlık hatası gibi bi durum var büyük ihtimal çünkü benim sepetimdeki ürün de silindi, daha önce de yaşadım gigabyte b550 wifi anakart yazıyordu bana wifisiz model geldi iade etmiştim
Knk ben dun aldım 1080 diye iade ettim.Bugün tekrardan 4k olarak yine düstü stok bitince benzer urun olarak 1080 olarak sunuyor bence link.İnsallah 4k gelir

Knk ben dun aldım 1080 diye iade ettim.Bugün tekrardan 4k olarak yine düstü stok bitince benzer urun olarak 1080 olarak sunuyor bence link.İnsallah 4k gelir
4k değilse iade edin gitsin. Gelip evden alıyorlar zaten.

Geri