Reklam amaçlı / otomatize edilmiş hesaplar yasak tabi.yasak değil mi ?
ürünün linkini atar mısınAlıntıyı görüntüle
dun 2 stoklu düşen şunu aldım beyler değermi sizce ben pek karar veremedim
ürünün linkini atar mısın
al sata gitmiyor denemeyin bu fiyattan aldım 1 ay yattı evde yavrucak , kullanışlı bir şey de değilSıfırından 700 tl uygun
Apple Magic Mouse: Bluetooth, şarj edilebilir. Mac ve iPad ile çalışır; Beyaz Multi-Touch yüzey (USB-C) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple Magic Mouse: Bluetooth, şarj edilebilir. Mac ve iPad ile çalışır; Beyaz Multi-Touch yüzey (USB-C) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kaynak :Hoover H-GO 300 HYDRO 2si1 Arada Akıllı Robot Süpürge, Süpürme ve Paspaslama, 350 ml Hazne, 120 dk Pil Ömrü, 18 V Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hoover H-GO 300 HYDRO 2si1 Arada Akıllı Robot Süpürge, Süpürme ve Paspaslama, 350 ml Hazne, 120 dk Pil Ömrü, 18 V Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
hatta dalga geçiyorlardı şarj etme yeri farenin altında diyeal sata gitmiyor denemeyin bu fiyattan aldım 1 ay yattı evde yavrucak , kullanışlı bir şey de değil
ergonomik olarak rezalet 1 saat kullandım bileğim ağrıdıkaynak :
giriş seviye bir makine şu an stoğu genel olarak yok , fiyatı kara borsaya düşmüş ortalama 10 bin tl lik bir cihaz 6 bin tl ye almışsın istersen dene tatmin eder etmez sana kalmış idare eder bir makine tek sorunu eski bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hatta dalga geçiyorlardı şarj etme yeri farenin altında diye
Teşekkürler hocam bilgiler için tatmin etmez ise iadeye yollarım en kötükaynak :
giriş seviye bir makine şu an stoğu genel olarak yok , fiyatı kara borsaya düşmüş ortalama 10 bin tl lik bir cihaz 6 bin tl ye almışsın istersen dene tatmin eder etmez sana kalmış idare eder bir makine tek sorunu eski bir model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hatta dalga geçiyorlardı şarj etme yeri farenin altında diye
Yine bir taneydi sanırım.tekrar düştü bu