Klima mı Vantilatör Mü

Klimanın yerini hiç bir şey tutmaz..Hayatının 1 saniyesinde bile bunu neden taktırdım demessin kendi evinse imkanın varsa düşünme bile

Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
klimayı bilmem ama vantilatör seni toza boğuyor bazen hatta vücudunu yapış yapış da edebiliyor

ben böyle bir şey almak isterim hafız
duvar muvar delemem portatif evde kullnılabilir oda değiştirmeye müsait ürünler bana daha cazip geliyor
bende ondan aldım hocam ev sahibim biraz titiz duvar delme veya taşımada rahatlık olsun diye aldım valla fiyat olarak çok hoşuma gitti odam sabahtan akşama kadar güneş görüyor aşırı sıcak oluyordu akşamları kulaklık pişirdiği için arkadaşlarımla oyun oynamak istemiyordum bugün oynuyorum kulaklık takılı hiç hissetmiyorum bile sıcağı serin serin üflüyor yandan

bende ondan aldım hocam ev sahibim biraz titiz duvar delme veya taşımada rahatlık olsun diye aldım valla fiyat olarak çok hoşuma gitti odam sabahtan akşama kadar güneş görüyor aşırı sıcak oluyordu akşamları kulaklık pişirdiği için arkadaşlarımla oyun oynamak istemiyordum bugün oynuyorum kulaklık takılı hiç hissetmiyorum bile sıcağı serin serin üflüyor yandan
fırsat olursa bence alayım inşaAllah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,823
Üyeler
198,641
Son üye
mertigga

Geri