Benim hocamdaki hoca çok iyi izle zaten anlar gelir bana tesekkur edersinYoutube konu anlatım veisare çalışabileceğim bildiniz beğendiniz güzel anlatan kim vardır bildiniz
Gerçel baya tırt, soru bankasini almistim cogu soru hataliydiGerçel matematik bir babadır bizim için
Konu anlatımı çok iyi amaGerçel baya tırt, soru bankasini almistim cogu soru hataliydi
Fena degil o da direk yazi okuyor dgs icin top3 e girmez bende.Konu anlatımı çok iyi ama
Calisuon mu dgs senKonu anlatımı çok iyi ama
Aynen usta açıköğretim YBS yazacam Allah nasip ederse?Fena degil o da direk yazi okuyor dgs icin top3 e girmez bende.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Calisuon mu dgs sen
Kac yapiyorsunAynen usta açıköğretim YBS yazacam Allah nasip ederse?
Başkan dürüst olmak gerekirse deneme alıp çözmedim ama çıkmış sorulardan 10-20 net arası diyeyim,zaten en kötü açıköğretim işletme yazarım o dolmuyor bile zaten.Kac yapiyorsun
Ha anladm eyw ben calistim pc muh gircem ins min 35 36 fln yapiorm bakalmBaşkan dürüst olmak gerekirse deneme alıp çözmedim ama çıkmış sorulardan 10-20 net arası diyeyim,zaten en kötü açıköğretim işletme yazarım o dolmuyor bile zaten.
Valla başkan millet aklını peynir ekmekle yemiş 300K kişilik sınavda ilk 3K ya girmek gerekiyorsa tam burslu Kıbrıs için şaka gibi,AYT SAY 300K yapmak cidden daha kolay olurHa anladm eyw ben calistim pc muh gircem ins min 35 36 fln yapiorm bakalm
Kral yks ye piskoliji kaldirmaz asil o insan isi degilValla başkan millet aklını peynir ekmekle yemiş 300K kişilik sınavda ilk 3K ya girmek gerekiyorsa tam burslu Kıbrıs için şaka gibi,AYT SAY 300K yapmak cidden daha kolay olur
Abi yani iki ucu tezekli değnek,bilmiyorum yaKral yks ye piskoliji kaldirmaz asil o insan isi degil