Android Poco F8 Pro Server Kayıtlı Almalı Mıyım?

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
472
Merhaba,

Kendime yeni telefon alacağım. Poco F8 Pro Server kayıtlı almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Ben Xiaomi 15 server kayıtlı kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok bu telefon da benim telefonun aynısı zaten. Ben kendim kayıt yaptırdım. şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

Alabilirsiniz server kayıtlarında sorun olmuyor ama genelde 86 ile başlayan imei istiyorlar 2 tane.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ne kadara alacaksınız?

Alabilirsiniz server kayıtlarında sorun olmuyor ama genelde 86 ile başlayan imei istiyorlar 2 tane.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ne kadara alacaksınız?
28,5 server kayıtlı alacam da imei vermek zorunda mıyım?

Hocam bir cihazı server kayit yapmak demek cihazın bütün ayarlarına erişip cihazı fabrikada gibi gösteriyor ve tekrardan cihaza IMEI gömüyor. Xiaomi nin kullandığı IMEI ler 86 ile başlar bunun için de telefona göreceği IMEI Xiaomi olmak zorunda. kayıt yaptıracağın yer IMEI kendi de verebilir senden de isteyebilir. Elinde Xiaomi tr cihazı varsa onun IMEI ile kayıt yaptırabilirsiniz. Ancak IMEI kullandığınız cihazı tekrardan kullanamazsınız aksi taktirde ikiz IMEI olur ve yaptığınız işlem bir işe yaramaz ve tespit edilip kapatılır. elinize kendi bildiğiniz bu Xiaomi tr cihazı varsa onun IMEI kullanmanız sizin için daha güvenlidir. Daha sonra IMEI kullandığınız cihaza da başka bir IMEI bulursunuz eski Xiaomi telefonlara IMEI atmak kolay olduğundan onlara sıradan IMEI atabilirsiniz. Yani eski Xiaomi cihazlarda 86 ile başlamasının bir önemi yok.

28,5 server kayıtlı alacam da imei vermek zorunda mıyım?
Alacağınız yerle görüşün kendi elinde de olabilir.
Ama büyük satıcılar istiyor çok fazla cihaz sattıkları için yetişemiyorlar anlayacağınız.

Alacağınız yerle görüşün kendi elinde de olabilir.
Ama büyük satıcılar istiyor çok fazla cihaz sattıkları için yetişemiyorlar anlayacağınız.
Anladım. Alacağım site biraz büyük ismi "muaz" diye geçiyor. Konuşup bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,743
Üyeler
198,826
Son üye
denachy

Geri